Sağlıklı beslenmek ve kilo vermek istiyorsanız Salbaş Herbalife noktasına uğrayın

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

Düzenli ve sağlıklı bir şekilde beslenerek vücut yapınızı geliştirmek istiyorsanız Salbaş’taki Herbalife merkezini mutlaka ziyaret edin.

Kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız ve düzenli bir beslenme programına ihtiyacınız varsa Salbaş’taki herbalife noktası size kısa süre içinde kolay ve sağlıklı bir çözüme kavuşturuyor.

Salbaş Herbalife sorumlusu Abdulmuttalip Işık, Güven Özgül’e yaptığı açıklamada düzenli beslenmenin vücut sağlığı açısından çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Işık, “Bir çok arkadaşımız düzenli beslenememekten şikayet ederek bize başvuruyor. Kilo problemi olan ve daha sağlıklı bir vücut yapısına kavuşmak isteyenler herbalife ürünlerini kullanarak sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorlar. Bizlerde beslenme programı ve ısınma hareketleri ile kendilerine yardımcı oluyoruz. Bir ayda 10 kilo veren arkadaşımız var. Herbalife’nin çok yararlı olduğunu söyledi. Bu haberden sonra bir çok kişi bize gelerek başvuruda bulundu.
Kararlı, iradeli ve sabırlı olmak bu anlamda çok önemli. Bunlar uygulandığı takdirde zaten olay çözülür.
Bu konularda muzdarip olan herkesi Salbaş’taki herbalife noktamıza bekliyoruz. Telefon aracalığıyla bilgi sahibi olmak isteyenler de 0537 583 66 55 nolu cep telefonu numarasından arayarak bana ulaşabilirler.” dedi.

 

815 total views, 1 views today

Bir cevap yazın