Saadettin Aslan: “Şahsıma yönelik itibar suikastı ve karalama kampanyası yapılıyor”

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaparak, “Şahsıma yönelik itibar suikastı ve karalama kampanyası yapılıyor” dedi.

“Sevgilisi olan kadını darp etti, gözaltına alındı” şeklinde çıkan haberlerle ilgili açıklama yapan Aslan, “Kadına şiddet, alkol veya gözaltı gibi bir durum söz konusu değildir. Şahsıma yönelik yürütülen itibar suikastına, karalama kampanyasına alet olan ilgili kişi ve kuruluşlarla alakalı yasal yollara başvuracağımızın bilinmesini isterim.” ifadelerini kullandı.

‘SÖZ KONUSU KADIN 2 ÇOCUĞUMUN ANNESİ’

Aslan, çıkan haberlerde “yasak aşk, sevgilisi, kız arkadaşı” gibi kullanılan ifadeler için, “Söz konusu olan kişi; şahsımın 2 çocuğunun annesidir. Çocukların nüfusları benim üzerime olup, her türlü ihtiyaçları da tarafımca eksiksiz şekilde karşılanmaktadır.” dedi.

SENARYODAN İBARET

Hayatı boyunca ağzına alkol almadığını söyleyen Aslan, “Şahsımın haberlerde alkollü bir şekilde diye lanse edilmesi ve haberlere gözaltına alındığım şeklinde yansıtılması kurgulanan senaryonun apaçık göstergesidir. Belirtilen karalama kampanyasının amacı bellidir. Kadına şiddet, alkol veya gözaltı gibi bir durum söz konusu değildir.” ifadelerine yer verdi.

‘YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIM’

Başkan Saadettin Aslan, şahsına yönelik yürütülen itibar suikastına, karalama kampanyasına alet olan ilgili kişi ve kuruluşlarla alakalı yasal yollara başvuracağını da yineleyerek sözlerini tamamladı.

NE OLMUŞTU?

Bazı basın yayın organlarında Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın yasak aşk yaşadığı ve söz konusu kadını darp ettiği iddia edilerek gözaltına alındığı aktarılmıştı.

436 total views, 2 views today

Bir cevap yazın