Otomobilinin freni patladı! Salbaşlı esnaf trafik kazası geçirdi

ADANA’da yumurta ve çeşitli ürünler satarak geçimini sağlayan Salbaşlı esnaf Bekir Güney trafik kazası geçirdi. Güney ve otomobilde bulunan diğer iki kişide kazadan hafif sıyrıklarlarla kurtuldu.

Çukurova İlçesine bağlı Salbaş Mahallesi’nde yumurta ve çeşitli ürünler satarak yaşamını sürdüren Bekir Güney, Esentepe Mahallesi’nde rampa indiği esnada frenini patladı. Mahalledeki evlere çarpmamak için ani bir hamleyle direksiyonu boş bir alana kıran Güney, duvara çarparak durabildi. Güney ile araçta bulunan oğlu ve bir arkadaşı kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kazayı gören çevredekiler ise yardım edebilmek için olay yerine gelerek müdahalede bulundu.

Sosyal medya hesabından aracının hasarlı fotoğraflarını paylaşarak kaza geçirdiğini paylaşan Güney, “Allah yüzümüze baktı” ifadelerini kullandı. Güney, “Aslan parçam ve bir arkadaşla birlikte Esnetepe Mahallesi’nde yaklaşık 5 metrelik çukura uçtuk. Kazayı ufak tefek yara bere ile atlattık. Çevrede yaşayan insanlar da bize yardım etti. Allah onlardan razı olsun” ifadelerine yer verdi.

Kazayı yaşayan otomobildeki bir diğer isim Alper Bayergi ise, “Uçuş arkadaşım Bekir Güney abim ile birlikte arabanın freni patlası sonucu çukura uçtuk ve o cama, ben tavana kafa attık. Ufak yaralarla kurtulduk şükür” yorumunda bulundu.

1,170 total views, 1 views today

Bir cevap yazın