Nerede kalmıştık?

Samimi insanlar bir mevzu veya bir işe, bir süre ara vermek mecburiyetinde kalıp, sonra bir araya geldiklerinde ilk söz ”Nerede kalmıştık?” derler ve kaldıkları yerden devam ederler.

Aradan ister bir hafta, isterse bir yıl geçsin durum muhasebesi yapmak zorundayız.
Geçen süre zarfında toplum olarak daha mutlu ve huzurluysak iyi bir tercihle yola devam ediyoruz. Gerisi boş vesselam.

Milletçe ve tüm dünya insanlığı olarak Korona virüsü ile yatıp kalkıyoruz. Bulaşıcı olduğu için ciddi bir şekilde uyarılıyoruz ve kendimize karantina uyguluyoruz.
Kimler ve hangi küreseler güçler neyin peşinde bilmiyoruz.

Bu virüs nedeniyle alınan kararlar ve yapılan tavsiyeleri hayra yormak lazım. İnancımızın bize yüklediği sorumlukuk duygusunu hatırlatması ve gereği olan temiz olma, temiz kalma alışkanlığının devam etmesi en büyük dileğimiz ve duamızdır.

Bu tür virüslerin sebebleri ve müsebbipleri araştırılmadan ve insanlık adına hesabı sorulmadan, müsbet bir sonuca ulaşmak mümkün değildir. Her zaman tehdit altındayız demektir. Bu böyle biline…

BAŞARILAR DİLİYORUZ…!!!

Seçimlerin birinci yıl dönümünde, gayri Vicdani ve Gayri Ahlaki yollara baş vurmadan seçim kazanan Belediye Başkanı, Belediye meclis üyesi, Muhtar ve İhtiyar heyeti üyesi olan herkesi, bir kez daha tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.

”BİR OLMAYA DAVET EDİYORUZ”

Seçimlerin ardından, bölgemiz ve yaşadığımız yer olması hesabıyle Salbaş’ın, 31 Mart seçimleriyle daha avantajlı bir yönetim yapısına kavuştuğu, Seçilen 3 mahalle muhtarının birbirleriyle uyumlu olduğu, Karaisalı ve Adana Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğine seçilen iki üyenin bölgeden olmaları nedeniyle, hizmet alma açısından iyi bir fırsat olduğunu beyan etmiştim, halen aynı düşüncedeyim.

Eğitim, güvenlik, sağlık, spor, ulaşım, temizlik, ve mezbahane gibi ana başlıktan oluşan ortak sorunların biran evvel çözümü hususunda adımların atılması talebimiz ile, seçilen heyet ve siyasi parti temsilcilerini ”Bir elin nesi var,iki elin sesi var” anlayışıyla ”SALBAŞ İTTİFAKI” adı altında birlikte hareket etme davetimiz devam etmektedir.

Daha mutlu ve sağlıklı günler dileğiyle #EVDEKALSALBAŞ

1,185 total views, 1 views today

Bir cevap yazın