Mustafa Ünaldı, Kaşobaspor’da

Güven ÖZGÜL

Salbaşspor’un eski Teknik Direktörü Mustafa Ünaldı, önümüzdeki sezon 9’uncusu düzenlenecek olan Kızıldağ Yaylası Köyler Arası Futbol Turnuvası ekiplerinden Kaşobaspor ile anlaştı.

Özel bir mekanda Kaşobaspor Başkanı Yiğit Ali İbiş ile bir araya gelen Mustafa Ünaldı, görüşme öncesi Kaşobaspor yöneticileri tarafından coşkuyla karşılandı.
Ünaldı’ya Salbaşspor’da geçen sezon forma giyen oyunculardan Yusuf Yürük ile Yakup Kuşçu’da eşlik etti.

Kaşobaspor kötü gidişata Mustafa Ünaldı ile son vermek isterken, diğer yandan Salbaşspor’da oynayan oyuncuların çoğunluğunun’da yine Kaşobaspor’a transfer edildiği belirtildi.

3 sezon Emelcikspor, 1 dönem’de Salbaşspor’u çalıştıran başarılı hoca, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

TURNUVA’DA ARTIK YOKUM DEMİŞTİ

Mazisi şampiyonluklar ve bir çok başarıyla dolu olan tecrübeli çalıştırıcı, geçtiğimiz sezon yaptığı son açıklamada turnuvada kendisine gelen eleştiriler sonucunda turnuvaya bir daha katılmayacağını açıklamış, ve artık yokum demişti.

Turnuvaya, “Ben bıraktım Uğur Ünaldı sende bırak, bırakmazsan ikimizde adam değiliz.” ifadelerini kullanarak veda eden başarılı hoca, bugün sarı-siyah formayı giyerek resmen Kaşobaspor’un antrenörü oldu.

YILMAZ VURAL’I ANIMSATTI

Emelcikspor, Salbaşspor ve son olarak Kaşobaspor’u çalıştıracak olan Ünaldı, başarısız olan ve şampiyonluk yaşamak isteyen takımlarca çağrılarak, TFF 1.lig ve Süper Lig’de kötü giden takımların başına getirilen ve renkli kişiliğiyle tanınan tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural’ı anımsattı.

1,371 total views, 2 views today

Bir cevap yazın