Mustafa Ünaldı cevap hakkını kullandı

Kaşobaspor Antrenörü Mustafa Ünaldı, Çatalansporlu futbolcu Durmuş Ali Deveci’nin açıklamalarıyla ilgili cevap hakkını kullanarak Salbaş Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu.

Ünaldı, Deveci ile yaşadığı diyalogu anlatarak, “Belki duygusal düşündüğümden kızdım aslında hem kendime hem de tüm takımdakilere zira ÇATALANSPOR bize danışmadan abimiz dediğimiz başkan kimseyi sallamadan yapmıştı bu transferi” dedi.

Geçtiğimiz sezon Salbaşspor’a Durmuş Ali Deveci, Barış Genç ve Hasan Çakıt için geldiklerini belirten başarılı teknik adam,
“Bize paracı, beceriksiz, başarısız yakıştırmasını yapan bir eski dost var karşımızda. Dediğim gibi işte evet tecrübeli oyuncu herkes kendisine, geçmişine, mazisine yakışanı yapar. Bizde aldığından az para alırsan bu bizim zorumuza gider hepsi bu” ifadelerini kullandı.

Ünaldı’nın açıklamasındaki satır başları şöyle:

NELER YAŞANDIĞINI ANLATTI

Durmuş ile sabah görüştüğümüzde KAŞOBASPOR’da oynamak istemediğini söyledi. Bende sebebini sordum kendince sebepleri olduğunu açıkladı. Ama ben sizinle oynamayacağım demedi. Ki ben zaten isteyenin istediği takıma gitmesi taraftarıyım yıllardır. Öğleden sonra beni tekrar arayarak “Ben bu sene KAŞOBASPOR’da oynamayacağım“ dediğinde “Başka bir takım mı var?” diye sordum. O da evet “ÇATALANSPOR“ dedi. “Ne kadara anlaştın?”diye sorunca “Para konuşmadım hocam“ diye cevap verdi. Oysa her sene bizimle ne kadar para alarak oynadığını hatırlattım kendisine haliyle de üzüldüm çünkü kendisi sevdiğimiz bir oyuncu idi…

ABİMİZ DEDİĞİMİZ BAŞKAN KİMSEYİ SALLAMADI

Belki duygusal düşündüğümden kızdım aslında hem kendime hem de tüm takımdakilere zira ÇATALANSPOR bize danışmadan abimiz dediğimiz başkan kimseyi sallamadan yapmıştı bu transferi.

ESKİ BİR DOST VAR KARŞIMIZDA

SALBAŞSPOR’un başarısızlığı bana aittir lafını zaten final maçının hemen ardından söylemiştim. Fakat daha önceki yıl gruptan çıkamamış üstelik play-off oynamak zorunda kalmış bir takımı finale taşıdık hatta kupa almaya ramak kalmıştı ama finaldeki o rehavet “DUYGUSAL MANADA SATIN ALINMIŞLIK” bizim üzerimize ölü toprağını serpmişti. Durmuş Ali, Barış, Hasan için gelmiştik biz SALBAŞPSOR takımına bunu maç öncesi konuşmamda belirtmiştim, şimdi ise bize paracı, beceriksiz , başarısız yakıştırmasını yapan bir eski dost var karşımızda. Dediğim gibi işte evet tecrübeli oyuncu herkes kendisine, geçmişine, mazisine yakışanı yapar. Bizde aldığından az para alırsan bu bizim zorumuza gider hepsi bu”

1,499 total views, 1 views today

Bir cevap yazın