Muhtar Işıklı’dan Çukurova Belediyesi’ne çok sert tepki

Kocatepe Mahalle Muhtarı Osman Işıklı, dün akşam saatlerinde mahallesindeki çöp yığınlarının sosyal medya da yayınlanmasının ardından Güven Özgül’e özel açıklamalarda bulundu.

Salbaş’ın Çukurova Belediyesi’ne bağlı olduğunu belirten Muhtar Işıklı, vatandaşların çöp yığınları konusundaki eleştirilerini haklı bulduğunu söyledi.

Eleştiriler gelmeden önce de Çukurova Belediyesi’ne durumu bildirdiğini dile getiren Işıklı, Çukurova Belediyesi’nin temizlik konusunda vurdum duymaz olduğunu ifade etti.

Işıklı, Güven Özgül’e yaptığı açıklamada, bir çok yetkili kişi ile irtibat kuruğunu ancak sonuç alamadığını söyleyerek, “Çukurova Belediyesi’nin vurdum duymazlığı nedeniyle vatandaşla burada ben papaz oluyorum. Sanırım 50 kez yetkili isimlerle görüştüm fakat bir sonuç yada geri dönüş almadım. Baktım Çukurova Belediyesi’nde hayır yok Seyhan Belediye ekipleri ile irtibat kurdum, aynı durumla orda da karşılaştım. Yüreğir Belediyesini aradım onlarda yardımcı olmadılar. En son sınırlarımız dışına çıkarak Karataş Belediyesi’ni aradım 1, 2 hafta içerisinde çöp konteynırı gönderebileceklerini söylediler. Şunu anlatmak istiyorum bir temizlik ekibiyle birlikte bu konteynırın tahsis edilmesi çok mu zor? Anlamakta güçlük çekiyorum. Gerçekten bir temizlik ekibi ve konteynır için 50 kişiyle görüştüysem, mahallemize diğer isteyeceğimiz hizmetler için yaşanacak senaryoları düşünmek bile istemiyorum. Takdiri mahalle sakinlerime bırakıyorum” dedi.

1,131 total views, 1 views today

Bir cevap yazın