Meral Akşener’den AK Parti teşkilatlarına geçmiş olsun mesajı

AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı yapıldı. Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partinin Çukurova ilçe binasına yapılan silahlı saldırıyı kınadıklarını açıklarken saldırgan, polis ekiplerince yakalandığını söyledi. Sandık siyaseti mücadelesi vermeye devam edeceklerini söyleyen Çelik, “Zanlı yakalandı ve sorgusu yapılıyor. İlk ifadesinde, ‘AK Parti binasına yönelik bir saldırı’ gerçekleştirdiğini ifade etti” dedi.

AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı düzenlendi. Adana’nın Çukurova ilçesinde Huzurevleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’ndaki partinin ilçe başkanlığı binası önüne elinde pompalı tüfekle bir şüpheli geldi.

Tedbiren boşaltılan binaya elindeki tüfekle ateş eden şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüpheli Emniyet Müdürlüğüne götürülürken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

“AK PARTİ BİNASININ HEDEF ALINDIĞI BİR SALDIRI”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gerçekleştirilen saldırı hakkında yaptığı açıklamada, “Epeydir söyledik. Nefret siyasetinin belli yerleri tahrik etmek maksatlı olduğunu tarif ettik. Kuşkusuz AK Parti kadroları vatandaşlarımızla birliktedir. Bu tür tacizlerlere provakasyonlara AK Parti teşkilatlarında geri çekilme gibi bir duygu yaratmaz. Hangi provakasyon olursa olsun hiçbir şekilde bundan geri atmadan mücadele edeceğiz. Sandık siyaseti mücadelesi veren çok güçlü bir partiyiz. AK Parti’nin bu mücadelesi sürecek. Zanlı yakalandı ve sorgusu yapılıyor. İlk ifadesinde, ‘AK Parti binasına yönelik bir saldırı’ gerçekleştirdiğini ifade etti. Saldırganı hızlı bir şekilde yakalayan emniyet güçlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

MUHALEFETTEN İLK AÇIKLAMA

AK Parti ilçe binasına yapılan saldıraya ilişkin kınama mesajı yayımlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Çukurova İlçe Başkanlığı’na yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyor, zaten son günlerde yeterince yara alan demokrasimize karşı gerçekleştirilen bu saldırıların bir daha yaşanmamasını diliyorum. Tüm Ak Parti teşkilatlarına geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

278 total views, 1 views today

Bir cevap yazın