Meclis Üyesi Işık’tan Aktaş ve Beydemir Köyü’ne müjdeli haber!

Vatandaşların sorun ve taleplerinin çözüme kavuşması için elinden gelen mücadeleyi veren Karaisalı Belediyesi’nin İYİ Partili Meclis Üyesi Ayhan Işık, Karaisalı halkının takdirini toplamaya devam ediyor.

Son olarak Çakallı Köyü’nün girişindeki köprünün genişletme çalışması ile ilgili köy Muhtarı İsmet Karacaoğlu ile bir çok yetkilinin kapısını aşındıran Meclis Üyesi Işık, bu kez Aktaş Köyü ve Beydemir Köyü’nün taleplerini yerine getirmek için harekete geçti.

Sosyal medyada bir vatandaşın kendisine sorduğu Aktaş Köyü’ndeki köprünün yapımıyla ilgili sorduğu soruya yanıt veren Işık, “Hazırlığı yapılıyor her iki tarafıda 6 metre genişleyerek köprü 15 metre genişliğinde olacak.” dedi.

Vatandaş, Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Ayhan Işık’a sorduğu soruda,
“Sayın meclis üyem Ayhan ışık abimden ricam Çakallı mahallemiz çok daha iyi hizmetlere layıktır kimse yanlış anlamasın ama Ayhan beyin kendiside dahil onlarca köyün çok daha fazla kullandığı Karaisalı Aktaş yönüne çıkan köprüde genişletme çalışması varmı varsa bir an önce yapılmasını yoksa acilen planlama programına aldırıp bu hizmeti kendisinin takibinde olmak üzre yapılmasını haseten kendisinden rica ederiz.” dedi.

Meclis Üyesi Işık, vatandaşın sorduğu soruya anında cevap vererek, “Hazırlığı yapılıyor her iki tarafıda 6 metre genişleyerek köprü 15 metre genişliğinde olacak.” dedi.

Meclis Üyesi Işık’ın sevindirici haberi vermesinin ardından kendisine teşekkür ederek cevap veren vatandaş ise,
“Çok teşekür ederiz abim sağol varol hizmet edenle beraber bir eser olarak daima yaşayacak belki torunlarınız bile sizlerle iftahar edecektir selam ve saygılar.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan su sorunu yaşayan Beydemir Köyü’nde de Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yakın zamanda su çıkarma çalışmalarına başlanılacağı öğrenildi.

1,443 total views, 1 views today

Bir cevap yazın