Mecbur ve mahkum!

Millet ittifakı iktidara geldiğinde başarılı olmaya mecbur ve mahkûmdur. Hem de iktidarının ilk altı ayı içinde bunu ispat etmek durumundadır. Aksi takdirde iktidar ömrünü yasal süreyi bitirmaden tamamlamak zorunda kalabilir. Tabi bu sürede, AKP muhalefette kalmayı becerebilirse!, yapılacak ilk seçimde çok yüksek bir oy oranıyla tekrar iktidar olabilir.

Şu an memleketin durumu. (Benzetme silindi) Hiç hazzedilecek gibi değil. Medya, nerdeyse tekelleşmek üzere. Azda olsa ayakta kalma mücadelesi veren muhalif medya her türlü baskıya maruz kalmakta, RTÜK tarafından cezalar ile susuturulmaya çalışılmaktadır. Siyasetin hertürlü cambazlığı oynanmakta, çirkinliği yaşanmaktadır.Üslup derseniz ayaklar altında sürünmektedir.
Olayların ve gerçeklerin üstü örtülerek, algı operasyonları ile milletimize yansıtılmaktadır. Bunun böyle devam etmesi imkânsızdır. Bereket siyasetin dili milletimizin dili değildir. Zaten işaretlerde bu yönde. Bence iktidarını kaybeden AKP’nin muhalefette ayakta kalma şansı yoktur. Muhalefet olmadan iktidar olmaya alışmış bir partinin işi çok zor. Hele hele RTE’sız çok daha zordur. Demem o ki, uzun yıllar iktidar hayali kuran CHP ister tek başına, ister millet ittifakı ortaklarıyla iktidar olmak ve başarmak zorundadır. Bu başarı tüm milletin lehine bir durum olacaktır. Beklenti yüksek olunca siyaset, daha ciddi proje ve alternatifler ortaya koymaya çalışacaktır.

Alternatifsiz kişi ve ideolojilerin varlığı kabul edilemez. Aksi, insanın yaratılış fıtratına aykırı bir durumdur.

SESİMİZ ANKARA’DA YANKILANDI

Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU aynı konudaki düşüncemizi Muhtarlar ve STK toplantısında dile getirdi.

Hadi bakalım hayırlısı.

Konu ile ilgili ayrıntılar gelecek yazımızda.Bu günlük bu kadar. Kalın sağlıcakla.

1,265 total views, 1 views today

Bir cevap yazın