Koronavirüsün ilacı bulundu!

Çin’de ortaya çıkan ve dünya genelinde paniğe neden olan korona virüsü yayılmaya devam ediyor. Şu ana kadar 15 ülkede görülen virüs için bir çok ülke ve bilim insanları virüse karşı çare üretmeye çalışırken ilginç bir çıkışta şalgam suyu satan esnaflardan geldi. Şalgam suyu satan esnaflar, Adana’dan Çin’e gönderilen onlarca ton şalgam suyu sayesinde Çinlilerin korona virüsünü yendiğini iddia etti.

Şalgam satan esnaflar, Şalgam’ın bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiğini belirterek, “Çinliler beğenerek içiyorlar. Şimdi ise şalgam suyunun korona virüsüne de iyi geleceğini söylüyorlar. Şalgam suyunun içinde havuç, maya, bulgur var. Bunlar bakteri oluşturuyor. Özellikle gribe karşı çok büyük etkisi var. Nezlenin, gribin ve virüslerin ilacı bu” dediler.

Şalgam suyu satan esnaflar’ın bu iddiasına vatandaşlar da destek verdi. Hüsamettin Yılmaz isimli vatandaş şalgam suyunun şeker hastalığının gribin nezlenin ilacı olduğunu belirterek, “Ben devamlı içerim, bağırsakları çalıştırır, şeker hastalığının ilacı. Korona virüsüne iyi gelir. Tavsiye ederim” dedi.

1,384 total views, 2 views today

Bir cevap yazın