Kızıldağ’da finalist takımlar belli oldu!

ADANA’nın Karaisalı ilçesine bağlı 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda bu yıl 10’uncusu organize edilen futbol turnuvasında yarı final maçları tamamlandı. Turnuvada Gildirlispor ile Kaşobaspor rakiplerini yenerek finale yükseldi.

Adana Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda düzenlenen turnuvada ilk müsabaka saat 16.00’da Gildirlispor-Çukur Çömelekspor karşılaşmasıyla başladı. Normal süresi 0-0 biten maç, penaltılara gitti. Gildirlispor seri atışlarda üstünlüğü sağlayarak finale yükseldi. Çukur Çömelekspor ise turnuvaya veda etti.

Günün ikinci maçı ise saat 18.00’de başladı. Döleklispor ile Kaşobaspor’un karşı karşıya geldiği maçta ilk yarı 0-0 bitti.
2’inci yarının ortalarında Davutcan Kuru’nun bulduğu golle 1-0 öne geçen Kaşobaspor, maçta başka gol olmayınca sahadan galip ayrıldı, finale yükseldi. Geçtiğimiz yıl şampiyon olan Gildirlispor’un rakibi olan sarı siyahlı ekip, turnuvada ilkkez finale yükselmiş oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kaşobaspor’un Başkanı Yiğit Ali İbiş, maçın bitmesiyle sahaya koşarak oyuncularına sarıldı. Finali getiren galibiyetin ardınan göz yaşlarını tutamayan Başkan İbiş, oyuncu, teknik ekip ve takım camiasınına teşekkür etti. İbiş, galibiyeti geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Şentürk Çalık ve ailesine hediye etti.

Öte yandan şampiyonun belli olacağı final maçı 21 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de oynanacak.

675 total views, 1 views today

Bir cevap yazın