Kızıldağ Futbol Turnuvası’na katılacaklarını işte böyle duyurdu!

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan Kızıldağ Yaylası Köyler Arası Futbol Turnuvası’na yeni takımlar katılım göstermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz sezonlarda Topalakspor’un formasını terletmiş forvet oyuncusu Hanifi Erdoğmuş, bu sezon turnuvada ilk kez yer alacak olan MurtÇukuruSpor’un kadrosunda yer alacağını duyurdu.

Erdoğmuş, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Kızıldağ’da farkındalık yaratacaklarını belirtti.

Takımı kurabilmek için bir senedir çaba sarf ettiklerini ifade eden Erdoğmuş, köyü adına elini taşın altına koyduğunu ancak kendi köylüleri tarafından destek olunmadığını dile getirdi.

Yeni takımın teknik heyetini ve başkanını da açıklayan Erdoğmuş, paylaşımında şunları kaydetti:

“Ben bi kaç bişe söylemek istiyorum. Sadece ben bu takımı kurmak için tam 1 senedir çaba sarf ediyorum köyüm adına elimi taşın altına soktum. AMA BU KÖYÜN ADAMİ OLUPTA KİMSE YANİNDAYİZ DEMEDİ BEN SADECE BUNA İSYAN EDİYORUM (2 kişi hariç) ama bana bu süreçte yardımcı olup destek veren başta Eyüp Hocam, Eyüp Demir olmak üzere Arif Tunç BAŞKANIMA Selahattin Baynal ABİME, YARDİMCİ HOCAMİZ Ümit Macar’a ve teknik direktörümüz TUNCAY AKYAPI HOCAM’A sevgi ve saygılarımla sonsuz teşekkür ederim..
Not: Biz futbolcular olarak elimizden gelenin fazlasını yapacağımilızdan kimsenin şüphesi olmasın. KIZILDAG’A FARKINDALIK YARATMAYA GELİYORUZ!”

1,532 total views, 1 views today

Bir cevap yazın