Kıvrak’tan kurultay değerlendirmesi

İYİ Parti önceki dönem İskenderun İlçe Başkanı ve HBB Başkan Danışmanı Zafer Kıvrak, pazar günü yapılan İYİ Parti 2’nci Olağan Kurultayı sonrası sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.

Partide bugüne kadar çok fazla küskünlüğün yaratıldığını belirtilen Kıvrak, “Partimizi kuran ve bugünlere getiren cesur insanların ilk gün ki inanç ve azime yeniden kavuşturulması Türkiye’nin tamamında elzem görünüyor.” dedi.

Kıvrak, Türk Devletini Türk Milliyetçileri’nin yöneteceği bir düzen içinde olması gerektiğini vurgulayarak, “Şahsi fikrimce önemli olan:TÜRK DEVLETİNİ TÜRK Milliyetçilerinin yöneteceği bir düzenin tesisinde partimiz yöneticilerinin aklı selim davranması olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

“HATAY’IN TEMSİL EDİLMEMESİ İÇİME SİNMİYOR”

Kurultay’ın Genel İdare Kurulu seçimlerinde Hatay’dan kimsenin listede olmamasını içine sindiremediğini söyleyen Kıvrak, “Partimizin kurultayından çıkan sonuç her ne kadar Hatay‘ın temsil edilmediği ve içime sinmeyen bir sonuç olsa da hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Sn. Genel Başkanıma muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

690 total views, 1 views today

Bir cevap yazın