Karaisalı’da Yeniden Refah coşkusu

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI,(Adana),(DHA)-

Yeniden Refah Partisi Adana İl Teşkilatı, Mart ayı genişletilmiş il divanı toplantısını Karaisalı’da yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanan toplantıya; Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, MKYK üyesi Topel Yıldız, Mersin İl Sorumlusu Mehmet Yüksel, Adana İl Sorumlusu Ahmet Oğuz, İl Başkanı Selahattin Baysal, İlçe Başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

Program öncesi Karaisalı’da esnafı gezerek hayırlı işler dileğinde bulunan partililer, ardından ilçe meydanında vatandaşlarla bir süre sohbet edip, onların sorunları dinledi.

Toplantı salonunda kürsüye çıkarak ilk söz hakkını alan Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, “Karaisalı’daki partimize yönelik ilgi ve alakadan dolayı çok memnun kaldım. Salona girdiğimizde hınca hınç bir kalabalık vardı pandemi olmasına rağmen. Şok oldum diyebilirim. Salonlara sığmıyoruz gerçekten. Bu durum insanlarımızın beklentisini gösteriyor bizlere. Allah’ın izni ile 2’nci Yeniden Refah Dönemi Dr. Fatih Erbakan ile gelecek inşallah” ifadelerini kullandı.

KARAİSALI’DA YENİDEN REFAH’IN AYAK SESLERİNİ GÖRDÜM

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, Karaisalı’da karşılaştığı coşkulu katılımdan dolayı son derece memnun kaldığını ifade etti. Baysal, “Karaisalı’da Yeniden Refah’ın ayak seslerini gördüm çünkü biz Karaisal’da birinci partiyiz. Velican Başkanıma bu anlamda çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Baysal, İstanbul Sözleşmesi ile ilgili de konuşarak, “Yeniden Refah Partisi olarak bu sözleşmeyi biz iptal ettirdik. Bunlar bizim ayak seslerimiz, büyük bir dip dalga var çok güçlü bir şekilde geliyoruz.” şeklinde konuştu.

ARTIK YENİDEN REFAH VAR!

Mart Ayı Genişletilmiş İl Divanı Toplantısına ev sahipliği yapan Yeniden Refah Partisi Karaisalı İlçe Başkanı Velican Konuk ise, “Bugün beklentimizin üzerinde yoğun bir katılım oldu. 100 kişilik salonda yaklaşık 330 kişi vardı. İyi bir çıkarma da yaptık diyebiliriz. Umdugumuzdan güzel oldu. Artık Yeniden Refah Partisi var. Türkiye genelinde yaklaşık 300 bin üyemiz mevcut. Biz geliyoruz Allah’ın izniyle” diye konuştu.

KARAİSALI’DA ORMAN ÜRÜNLERİ FABRİKASI KURACAĞIZ

Karaisalı İlçe Başkanı Velican Konuk, çok yakın zamanda ilçede 70 kişinin istihdam edileceği bir orman ürünleri fabrikası kurulacağını ve kısa süre içinde Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımı ile temel atma töreni düzenleyeceklerini bildirdi.
Başkan Konuk, “Yaklaşık 10 aylık bir sürecin ardından kuracağımız fabrika için neticeye kavuştuk ve bütün prosedürü tamamladık. Fabrika kuracağımızı söylediğimizde ilk başta bize hiç kimse inanmamıştı. Ama önümüzdeki aylarda Genel Başkanımız ilçemize gelerek temeli atacak inşallah. Bana güç veren, bana çalışma hissi veren İl Başkanım, İl Teşkilat Başkanım ve ilçe teşkilatım benim yanımda olduktan sonra başaramayacağım hiç birşey yok” dedi.

YENİ ÜYELERE ROZET TAKILDI

Geçmiş dönemlerde farklı siyasi partilerde üst düzey görev yapan isimlere Yeniden Refah Partisi rozeti takıldı. Burada parti saflarına katılan isimler şöyle:
AK Parti Ceyhan Eski İlçe Başkanı Hasan Atmaca, Büyük Birlik Partisi Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Davarcı, AK Parti Karaisalı Belediye Eski Meclis Üyesi Hasbi Özenir, Eski istihbaratçı MİT emeklisi Komser Öcal Ursavaş.

1,267 total views, 1 views today

Bir cevap yazın