Karaisalı’da sahte içki tüketen kişi tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra öldü!

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI,(Adana),(DHA)-

ADANA’nın Karaisalı ilçesinde sahte alkol tüketen Hüseyin Kara (32), tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra yaşamı yitirdi.
Elektirk ustası ağabeyi İlyas Kara, “İçme şu sahte alkolü dememize rağmen tenha yerlere saklayıp ormanlık alanlarda içiyordu. Sözümüzü dinlemedi” ifadelerini kullandı.

Olay, ilçenin Çorlu Mahallesi’nde bulunan Hüseyin Kara’nın yaşadığı evde meydana geldi. Uzun süredir sahte alkol tüketen evli ve bir çocuk babası Kara, 9 gün önce yine sahte alkole başvurdu. Bir süre sonra fenalaşan Kara, ailesinin 112 sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine Karaisalı Devlet Hastenesi’ne kaldırıldı. Doktorlar tarafından yoğun bakıma alınan Hüseyin Kara’nın iki böbreğinin de iflas ettiği saptanırken, 9 gün boyunca makinaya bağlı olarak yaşam mücadelesi verdiği, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından otopsi için adli tıpa gönderilen Kara’nın sahte içki tükettiği belirlendi.

“SÖZÜMÜZÜ DİNLEMEDİ”

Hüseyin Kara’nın ağabeyi elektrik ustası İlyas Kara, “İçme şu sahte alkolü dememize rağmen tenha yerlere saklayıp ormanlık alanlarda içiyordu. Sözümüzü dinlemedi.” dedi. Ağabey İlyas Kara, “Biz yandık başka canlar yanmasın, hiç kimse sahte alkol tüketmesin. Kardeşim bizi dinlemedi ama herkesin bu acıyı ibret almasını lazım” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Kara, cenaze işlemlerinin ardından yarın öğle saatlerine doğru Karaisalı ilçesinin Çorlu Mahallesi’nde toprağa verilecek.

2,425 total views, 1 views today

Bir cevap yazın