Karaisalı’da ‘Ayhan Işık’ var!

Karaisalı Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Işık göreve geldiği bir buçuk yıllık süre zarfında Karaisalı’da yaptığı çalışmalarıyla Karaisalılı vatandaşların takdirini kazandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile tüm mahallelerde aralıksız süren altyapı, üst yapı, asfalt, kaldırım, ışıklandırma, çevre düzenleme, çalışmaları ile hizmet görmeyen mahalleleri tespit edip hizmet gelmesini sağlayan Işık, ‘Karaisalı’nın hizmet görmeyen hiçbir yeri kalmayacak’ sloganıyla köy köy, mahalle mahalle gezip destek istemişti.
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle Karaisalı halkına verdikleri sözleri birer birer yerine getiren Işık, yaptığı çalışmalarla Karaisalı halkından takdir gördü.
Işık’ın çalışmaları sosyal paylaşım sitelerinde de yüzlerce beğeni ve yorum alıyor. Çalışmalardan memnuniyet duyan vatandaşlar Işık’a takdir ve teşekkür mesajları yağdırıyor.

Her fırsatta Karaisalı halkı ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinleyen Ayhan Işık, yapılan her çalışmanın ardından ‘Göreve gelirken halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz’ diyor.

Hafta içi, hafta sonu demeden çalışmaları takip eden ve Karaisalılarla bir araya gelen Işık, sadece bayramlarda ve özel günlerde vatandaşın yanında olan belediye meclis üyelerinden bu özelliğiyle de ayrılıyor.
Hasta ziyaretleri, cenaze, düğün, nişan ve kına gibi birçok etkinliklere katılarak vatandaşın iyi günde de kötü günde de yanında olduğunu hissetiren Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Ayhan Işık, Karaisalı’nın daha yaşanabilir bir ilçe olabilmesi için aralıksız çalışıyor.

Karaisalı Belediye Meclis üyesi Ayhan Işık, gittiği her yerde dostane bir şekilde karşılanırken, köylerin sorunlarıyla birebir uğraşarak hizmetin en ücra köşeye kadar gitmesi için Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Vekili olan Sertaç Durak ve diğer yetkili organlarla sıkı ilişkiler kurarak Karaisalı’nın sorunlarının çözümü noktasında âdeta bir başkan gibi çalışıyor.

1,330 total views, 1 views today

Bir cevap yazın