İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı ücretsiz maske dağıttı

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı yaptı.

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı tedbirler kapsamında toplu yaşam alanlarında maskesiz bulunmanın yasaklanması ile artan maske ihtiyacı için İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı elindeki imkanlar doğrultusunda vatandaşlara hijyenik maske dağıttı.

İYİ Parti Yüreğir İlçe Yöneticileri tarafından ev ev gezilerek ilçe merkezinde pazar alışverişi için sokağa çıkmak zorunda kalan vatandaşlar için ve faaliyetlerini sürdüren esnaflara ücretsiz maske dağıtımı yapıldı.

İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri aracılığı ile ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştiren İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı ayrıca vatandaşlara koronavirüs tedbirlerinin ve evde kalmalarının önemi konusunda bilgilendirmeler yaparak uyarılarda da bulundu.

YÜREĞİRLİLER UYGULAMADAN MEMNUN

İlçe merkezinde, pazar yerinde ve mahallelerde devam eden ücretsiz maske dağıtım uygulamasını değerlendiren vatandaşlar ise çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, İYİ Parti Yüreğir İlçe Tekilatı üyelerine teşekkürlerini iletti.

EVDE KAL YÜREĞİR, EVDE KAL ADANA

Ücretsiz maske dağıtımı ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı Dt. Enis Akyürek, “Diş hekimi olmam münasebetiyle elimde bulunan mevcut maskeleri corona virüsüne tedbir alınması amacıyla yönetim kurulu üyeleri aracılığı ile Yüreğirli hemşerilerimize
dağıtılmasını sağladık.
#EvdeKalYüreğirAdanaTÜRKİYE” ifadelerini kullandı.

800 total views, 1 views today

Bir cevap yazın