İYİ Parti teşkilatı Kızıldağ’da vatandaşlarla buluştu

İYİ Parti Adana İl Teşkilatı, Karaisalı ilçesine bağlı Kızıldağ Yaylası’nda esnaf gezdi, vatandaşlarla buluştu.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Karaisalı ilçe Başkanı Mehmet Koca, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sertaç Durak, Karaisalı Belediye Meclis Üyeleri Recep Koca ve Ayhan Işık ile birlikte ilçeye bağlı 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda vatandaşlarla bir araya gelen heyet, dert dinledi çözümü için fikir alışverişinde bulundu.

Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu, “Teşkilat olarak tüm kadrolarımızla omuz omuza, her geçen gün artan bir azim ve kararlılıkla Adana’nın 15 ilçesinde vatandaşlarımızla buluşmaya, onları dinlemeye ve sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz.Gittiğimiz her yerde görüyoruz ki, halkımız hayat pahalılığından dert yanıyor, artan fiyatlar, vergiler, zamlar yurttaşlarımızı canından bezdirmiş durumda” dedi.

Boyvadaoğlu, “Çiftçilerimiz yükselen girdi maliyetleri yüzünden toprağını ekemiyor, Tarım Kredi Kooperatiflerine ve bankalara olan borçlarından dolayı birçoğu icralık, esnafımız kirasını faturasını ödeyemiyor, emeklimiz geçinemiyor, kadınlarımız mutfakta tencere kaynatamıyor, çocuklarımız sağlıklı beslenemiyor, üniversite öğrencilerimiz barınacak yer bulamıyor kısacası toplumun büyük bir kesimi en temel yaşamsal ihtiyaçlarını bile karşılayamaz halde. Milletimiz sandığın önüne geleceği güne hazırlanıyor. Yapılacak olan ilk seçimde halkımızın da desteğiyle sandıktan birinci parti olarak çıkacağız ve Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başbakan yapacağız” ifadelerini kullandı.

Boyvadaoğlu ve teşkilatı, daha sonra bu yıl 10’uncusu organize edilen Kızıldağ Futbol Turnuvası’nda Gildirlispor ile Kaşobaspor final müsabakasını izledi.
Ödül töreninde şampiyon olan Kaşobaspor’a kupasını da veren Boyvadaoğlu, “Şampiyon olan Kaşobaspor futbol takımını ve 2’nci olan Gildirlispor ile birlikte turnuvada mücadele eden tüm takımlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

534 total views, 1 views today

Bir cevap yazın