İYİ Parti Adana’da neler oluyor?

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’yi HDP ile işbirliği yapmakla suçlayan Abdullah Kepir isimli üyenin 21 Haziran’da yapılan İYİ Parti Adana İl Başkanlığı 2’nci olağan kongresi seçiminde mevcut Başkan Göktürk Boyvadaoğlu’nun listesinden yönetim kurulu üyesi yapıldığı belirtildi.

Konuyu gün yüzüne çıkaran İYİ Parti önceki dönem Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Ören, il teşkilatının dikkatine diyerek bir açıklamada bulunarak, “İYİ Parti’yi HDP ile ittifak yapmakla suçlayarak, MHP saflarına geçtiklerini ilan eden kişilerden birisinin şu anda ne yazık ki Sn.Göktürk Boyvadaoğlu’nun yönetiminde 21 Haziranda ki kongrede yerini almıştır.” dedi.

Ören’in açıklamalarından başlıklar şöyle:

İYİ PARTİ’Yİ HDP İLE İTTİFAK YAPMAKLA SUÇLAYAN KİŞİ İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDU

Ören, “Abdullah Kepir isimli şahıs, İYİ Parti Adana İl Teşkilatı kuruldu Sn. Göktürk Boyvadaoğlu İl Başkanı olunca ilk baş kaldıranlardan oldu. Toplam 4 kişi olarak MHP binasında Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin önünde Bozkurt işareti yaparak, yeniden yuvaya döndükleri söyleyip 147 kişi adına konuştuklarını belirterek ve de Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’i ve İYİ Parti’yi HDP ile ittifak yapmakla suçlayarak, MHP saflarına geçtiklerini ilan eden kişilerden biridir. Şu anda ne yazık ki bu kişi de Sn. Göktürk Boyvadaoğlu’nun il yönetiminde 21 Haziranda ki kongrede yerini almıştır. İYİ Parti Adana İl Teşkilatı bunlarlamı düzelecek? Sn.Göktürk Boyvadaoğlu’nun işi çok zor. Allah yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.

NAMUSUMA VE ŞEREFİME DİL UZATAN KİŞİ İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDU

Pınar Ören, ayrıca sosyal medya da yaptığı bir paylaşım nedeniyle Bahri Bahadır isimli il yöneticisinin kendisinin namusuna ve şerefine dil uzattığını ifade ederek, “Kendisini grafik oranları ile ilgili bir paylaşımım da Facebook’un azizliğine uğrayıp, Facebook’un adını etiketlediği ve benim de dikkat etmeden yaptığım paylaşımım üzerine, bacım dediği bana, sosyal medyada ne arımı, ne namusumu, ne de şerefimi bırakmadı. 1 gün sonra hatasını anlamış olmalı ki telefonla bin bir özürler ve af diledi. Bir şartla affedeceğimi söyledim kendisine, sosyal medyada benden özür dilemesini istedim, özür dileyeceğine dair söz verdi 9 Haziran’da. Bugün 5 Temmuz hala özür dilemedi ve bu kişi İYİ PARTİ Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi oldu” dedi.

846 total views, 1 views today

Bir cevap yazın