İYİ Parti Adana İl Kongresi ileri bir tarihe ertelendi

İYİ Parti Başkanlık Divanı sonrası Koronavirüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında il ve ilçe kongrelerinin 15 gün süre ile askıya alındığı açıklandı.

İYİ Parti’den yapılan açıklamada:

İYİ Parti Başkanlık Divanının 17 Mart 2020 tarih ve 75 sayılı divan toplantısında alınan kararlar ve 16 Mart 2020 tarih ve 10 No’lu Genelge gereğince “Korona virüs” salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında;

– Henüz yapılmamış olan İl ve İlçe Kongreleri 17 Mart 2020 tarihi itibari ile 15 gün süre ile askıya alınmıştır.

– İl ve İlçe kongre takvimlerine ilişkin 1 Nisan 2020 tarihinde yapılacak değerlendirme neticesinde; İl ve İlçe Başkanlıklarımız tekraren bilgilendirilecektir.

– Genel Sekreterlik tarafından yayınlanan 16 Mart 2020 tarih ve 10 no’lu Genelge kapsamındaki tedbirlere ek olarak İl ve İlçe Başkanlık binalarında iletişimin sağlanabilmesi için bir (1) Yönetici bulundurmaları, partililerimizin bu süre içerisinde İl ve İlçe binalarında toplanmamaları uygun görülmüş olup Başkanlık Divanında alınan kararlar çerçevesinde; İl ve İlçe Başkanlarımızın konunun önemine binaen gerekli hassasiyeti göstermeleri hususunda gereğini önemle rica ederim.

İYİ Parti Adana İl Kongresi de ileri bir tarihe ertelendi

Haftasonu gerçekleştirilmesi planlanan İYİ Parti Adana il kongresi de ileri bir tarihe ertelendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,
“Değerli üyelerimiz, Genel Merkezimizin 11 No’lu genelgesi gereğince, koronavirüs salgını nedeni ile il ve ilçe kongrelerinin 1 Nisan tarihine kadar askıya alınmasına, parti teşkilatlarımızda sadece bir nöbetçi bulundurulmasına karar verilmiştir.
Bu süre zarfında, üyelerimizin partide toplanmamaları hususunda duyarlı olmalarını önemle rica ederim.” açıklamasında bulundu.

875 total views, 1 views today

Bir cevap yazın