İYİ Parti Adana İl Başkanlığı ücretsiz maske dağıtıyor

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara maske dağıtımı yapıyor.

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı tedbirler kapsamında toplu yaşam alanlarında maskesiz bulunmanın yasaklanması ile artan maske ihtiyacı için İYİ Parti Adana İl Başkanlığı harekete geçti.

Şehir merkezinde pazar alışverişi için sokağa çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, kamu görevlileri ve faaliyetlerini sürdüren esnaflara ücretsiz maske dağıtımı yapıldı.

İl Yönetim Kurulu Üyeleri aracılığı ile ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştiren İYİ Parti Adana İl Başkanlığı ayrıca vatandaşlara koronavirüs tedbirlerinin ve evde kalmalarının önemi konusunda bilgilendirmeler yaparak uyarılarda da bulundu.

ADANALILAR UYGULAMADAN MEMNUN

Şehir merkezinde, pazar yerinde ve mahallelerde devam eden ücretsiz maske dağıtım uygulamasını değerlendiren vatandaşlar ise çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, İYİ Parti Adana İl Teşkilatı üyelerine teşekkürlerini iletti.

DAĞITIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sosyal sorumluluk projelerine gösterdiğimiz duyarlılığımızın bir örneği olarak kendi imkanlarımızla yaptırdığımız koruyucu, yıkanılabilir ve uzun ömürlü bez maskelerimizin bir kısmını dağıttık. Elimize ulaşır ulaşmaz hemşehrilerimize ulaştırmak üzere diğer gelecek olan maskeleride merkez ilçe başkanlıklarımıza teslim edip bu konudaki çalışmalarımız sürecek.” dedi.

895 total views, 1 views today

Bir cevap yazın