İYİ Parti Adana İl Başkanı belli oldu! 23 oy farkla seçildi

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı’nın 2’nci olağan kongresi’nde mevcut başkan Göktürk Boyvadaoğlu yeniden il başkanı seçildi.
Boyvadaoğlu kongrede 302 oy aldı. Rakibi Birol Büyüköztürk ise 279 oyda kaldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı olağan 2’nci Kongresi Merkez Park Anfi Tiyatro Salonu’nda yapıldı.

600 delegenin kayıtlı olduğu kongrede 582 üye oy kullandı. Kullanılan oylar sonrasında mevcut İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu 302 oy alarak yenide İl Başkanı olarak seçilirken diğer aday Birol Büyüköztürk ise 279 oy aldı.

Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın
Divan başkanlığı yaptığı kongreye; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, İYİ Parti Adana Milletvekilleri İsmail Koncuk ve Metanet Çulhaoğlu katıldı.

ADANA İYİ PARTİ’NİN KALESİ OLACAK

Sonuçların açıklanmasının ardından Güven Özgül’ün sorularını yanıtlayan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “İki senedir yeni kurulmuş bir partinin il başkanı olmanın zorluklarını hep birlikte yaşadık gördük.
Kolay değildi çok zor günler geçirdik yeni kurulmuş bir partiyi aldık bugünlere getirdik. Bugün tam 600 delegenin 582’sinin katılımıyla gerçekleşen tam bir demokrasi şöleni yaşadık. Bu yarışın kazananı İYİ Parti oldu. Bundan sonra ilk iki senede yaşadığımız tecrübelerin üstüne ekleyerek seçilmiş il başkanı olarak partimizi büyütmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Adana İYİ Parti’nin kalesi olacak. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkesi kucaklayacağız. Amacımız İYİ Parti’yi birinci parti yapmak Genel Başkanımızı da Cumhurbaşkanı yapmak. Verdiğimiz bütün mücadele bu” dedi.

997 total views, 2 views today

Bir cevap yazın