İl Hakem Kurulu Başkanı Uçar’dan Kızıldağ Futbol Turnuvası açıklaması

Adana İl Hakem Kurulu Başkanı M.Kürşad Uçar, Siporcu Gazetesi’ne yaptığı açıklamada Kızıldağ Yaylası Köyler Arası Futbol Turnuvası hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan turnuvanın en geç 15 Temmuz’da başlaması planlanırken, turnuvayı yakından takip eden İl Hakem Kurulu Başkanı M.Kürşad Uçar’da organize hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Uçar’ın açıklamasındaki satır başları şöyle:

BİNLERCE KİŞİ TAKİP EDİYOR

Her geçen yıl potansiyeli artan ve binlerce kişinin takip ettiği Kızıldağ Yaylası Köyler arası futbol turnuvası elbette Adana’mızın tanıtımı açısından çok faydalı organizasyon. Bende bu güzel müsabakalarda olmaktan çok mutluyum.

TERTİP KOMİTESİNİ BEKLİYORUZ

Öncelikle organizasyon tertip kurulu henüz kurulumuza hakem ataması ile alakalı bir iletişim sağlamadı. Sağladığı anda maçların nasıl oynanacağı, sağlık ve hijyenin nasıl oluşacağı konusunda fikir alışverişimiz olacaktır. Burada yalnızca hakemlerimizin değil tüm sporseverlerin sağlıklı ortamda olması bizler için çok önemli.

HAKEM SOYUNMA ODALARI YETERSİZ

Turnuvanın güzelliklerini sayarken hakem soyunma odalarının yetersizliğini de buradan belirtmek isterim. Turnuva yetkililerin bu konuya hassasiyet göstereceğine inancım tam.

979 total views, 1 views today

Bir cevap yazın