İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Salbaş İlkokulu’na ziyaret

Güven ÖZGÜL

Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma Destek Programı (ÇOGEP) “Güvenli Gelecek Güvenli Ellerde” projesi kapsamında Salbaş İlkokulu’nda eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek, ayakkabı, mont ve kırtasiye yardımı yaptı.

Salbaş İlkokulu öğrencileri ve okul yönetimi tarafından çiçeklerle karşılanan İl Emniyet Müdürü Aktaş, sınıflara geçerek öğrencilerle sohbet etti.

Sıralara oturarak öğrencilerle konuşan Aktaş, daha sonra yardıma muhtaç öğrencilere mont, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi verdi. Hediyelerini alan öğrenciler, Müdür Aktaş’a ve beraberinde gelen polislere teşükkür etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren okul yönetimi, “Ziyaretlerinden dolayı bizleri mutlu eden İl Emniyet Müdürümüz Sayın Zafer Aktaş’a, Şube Müdürlerimize, İl Emniyet Müdür Yardımcılarımıza, Toplum Destekli Polislerine, Asayiş Büro Amirlerine, Çukurova İlçe Emniyet Müdürümüze ve Seyhan İlçe Emniyet Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı Salbaş Ortaokulu ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Bizim nezdimizde ve her iki okuldaki öğretmenlerimizinde çok fedakar olduğunu ve bu mesleği gerçek anlamda hakkını vererek yaptığını dile getirerek eğitim öğretim atmosferindeki yolumuza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu vesileyle hepinize teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimize ve tüm Salbaş halkına duyarlılığınızdan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerine yer verdiler.

1,513 total views, 1 views today

Bir cevap yazın