Güven Özgül’ün o haberi ulusal basında

Salbaş Haber Ajansı muhabiri Güven Özgül, yaptığı haberlerle dikkat çekmeye devam ediyor.

Özgül’ün, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir köy okulunu boyayan İYİ Partili Gençler’in çalışmasını haberleştirmesi 2002 yılından bu yana ulusal yayıncılık yapan Yeniçağ Gazetesi’nde yayınlandı.

İYİ Parti Çukurova Gençlik Kolları ile Sevimli Hayaller Atölyesi ekibinden oluşan gençler’in sosyal sorumluk projesi kapsamında bir köy okulunu boyayıp duvarlarına resim çizmesini haberleştiren Güven Özgül’ün bu haberi noktası virgülü değiştirilmeden gazetenin internet sitesindeki yerini aldı.

“İYİ Partili Gençler köy okulunu boyadı” başlığıyla Salbaş Haber Ajansı’nda yayınlanan Güven Özgül imzalı haber, kısa sürede çok kez tıklanarak büyük ilgi gördü.

2002 yılından bu yana “Türkiye Türklerindir” ve “Dünyayı Türkçe Okuyun” sloganlarıyla yayın hayatını sürdüren Yeniçağ Gazetesi habere kayıtsız kalmayarak, bu anlamlı haberin daha çok kişiye ulaşmasına aracı oldu.

2015’den bu yana aralıksız yayıncılık hayatını sürdüren Salbaş Haber Ajansı, Güven Özgül’ün Genel Yayın Yönetmenliğinde fark yaratmaya devam edecek gibi…

1,246 total views, 1 views today

Bir cevap yazın