Güven Özgül’ün haberi MHP Genel Merkezi’nde masaya yatırıldı

DHA Muhabiri Güven Özgül’ün ulusal basına taşıdığı “1 Milyonluk Altın Kemer Nerede?” başlıklı haberi MHP Genel Merkezi’nde masaya yatırıldı.

Kızıldağ Yaylası’nda başpehlivanlık güreşlerini 3 kez üst üste kazanan Erzurumlu İbrahim Bölükbaşı, Karaisalı Belediyesi’nin kendisine 1 Milyon Lira değerinde 910 gram ayarındaki altını vermeyince konuyu mahkemeye taşıdı.
Muhabir Güven Özgül, haberi araştırdı, Bölükbaşı ile canlı telefon bağlantısı gerçekleştirdi. Bölükbaşı, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın pandemiyi bahane ederek kemeri veremeyeklerini söyledi. Bunun üzerine belediye dava açan Bölükbaşı, “Hakkım olan kemeri alacağımı düşünüyorum 1 Eylül’de mahkeme sonuçlanacak” dedi.

Belediye Başkanı Aslan’ın kemeri vermemek için İran’dan güreşci dahi getirttiğini öne süren Bölükbaşı, “Buna rağmen yine başpehlivan oldum ama kemerimi yine vermediler. Müsabakadan sonra herkes gitmişti muhatap olacağımız kimse kalmamıştı. Başkana soruyorum benim kemer nerde diye, somut cevaplar vermiyor. Kemerin nerde olduğu belli değil. Belliki yemişler” demişti.

DHA Muhabiri olmanın avantajı ile konuyu ulusal basına taşıyan Güven Özgül, sırra kadem basan kemeri Posta Gazetesi ile Haber Global TV’ye yansıttı, bunun üzerine MHP genel merkezi harekete geçti.
Belediye Başkanı Sadettin Aslan, MHP kurmayları tarafından Ankara’ya çağrıldı.
Bunun üzerine Başkan Aslan, apar topar Bahçeli’nin Baş Danışmanı Hüseyin Sözlü’nün Yumurtalık’taki yazlığına gitti.
Aslan, Sözlü’den yardım istedi. Sözlü, genel merkezle Aslan arasında köprü olduğu ve konuyu bir şekilde bağladığı öğrenildi. Anlaşılacağı üzere Aslan’ın imdadına Hüseyin Sözlü yetişti. Aksi takdirde Aslan’ın partiden ihracı söz konusu olduğu öne sürüldü. Tüm bu haberlerin ardından MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’da Karaisalı Belediyesi’ne giderek Başkan Aslan ile poz verdi. Bu görüşme sosyal medyada destek ziyareti olarak yorumlandı.

354 total views, 1 views today

Bir cevap yazın