Güven Özgül’den Karaisalı Kaymakamı Kumcu’ya ziyaret

DHA Muhabiri Güven Özgül, yaklaşık 10 ay önce göreve gelen Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu’yu makamında ziyaret etti.

Muhabir Özgül, Karaisalı’daki etkinlik ve projeler ile ilçenin tanıtımı için basın anlamında ne gerekiyorsa yapacağını kaydederken, Kaymakam Kumcu da çalışmalarından bahsetti.

Turizm bakımından Karaisalı’nın çok zengin bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Kumcu, yakın zamanda önemli işlere imza atacaklarını belirtip bakanlıktaki üst düzey yöneticilerle konuyu masaya yatırdıklarını ifade etti.

MÜZE DÜŞÜNCESİ

Karaisalı’nın düşman işgaline maruz kalmayan bir ilçe olduğuna atıfta bulunan Kaymakam Kumcu, ilçeye tarihi bir müze kazandırılması yönünde düşüncesinin de olduğunu dile getirdi.

ÖĞRETMENEVİ FİKRİ

Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, Güven Özgül ile yaptığı görüşmede ilçeye yeni bir hükümet konağı kazandırılması yönünde de gerekli girişimlerde bulunduğunu belirterek mevcut binanın ise öğretmenevi olarak kullanılacağını söyledi.

DUBLE YOL TALEBİ

İlçeye gidip gelen yolda bir çok ölümlü trafik kazalarının yaşandığını, kendisininde Salbaş’ta bir trafik kazası atlattığını hatırlatan Kaymakam Mert Kumcu, vatandaşların da yoğun talep ve şikayetleri sonucu duble yol önerisini bakanlığa bildirdiklerini kaydetti. Kumcu, “Talebimizin yakın zamanda sonuçlanacağı umuyoruz” dedi.

7’DEN 70’E SPOR PROJESİ

Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, Güven Özgül’e yaptığı açıklamada ilçede bir çok spor branşında turnuvalar düzenlediklerini vurgulayarak vatandaşların sosyalleşmesini amaçladıklarının da altını çizdi. Güreş’ten, Voleybol’a, Futbol’dan masa tenisine kadar bir çok etkinlik sayesinde güzel geri dönüşler olduğunu da söyleyen Kumcu, 7’den 70’e herkesin spor yapmasını hedeflediklerini bunun sağlık açısından da önemine vurguda bulundu.

ÇECELİ KADIN, GENÇLİK VE KÜLTÜR EVİ

Kumcu’nun İlçeye kazandırdığı bir diğer proje ise Çeceli Kadın, Gençlik ve Kültür Evi. Vatandaşlar ve kurum yetkilileri Kaymakam Mert Kumcu’nun göreve gelmesiyle birlikte aktif olarak çalışmalar yaptığını dile getirdi. Yetkililer, Kaymakam Kumcu’nun bu projede ince eleyip sık dokudugunu ifade ederek büyük bir titizlikle tasarımlarda katkısı olduğunu söyledi. Kumcu’nun her mecrayı aktif bir şekilde kullanmasından memnun olduğunu belirten kurum çalışanları hayata geçirilen kültür evi projesinde vatandaşların ücretsiz bir şekilde çeşitli dallarda kurslar aldığını ve yine ücretsiz bir şekilde yeme içme imkanının sağlandığını bildirdi.

ÖZGÜL’E TEŞEKKÜR

Yaklaşık 10 ay önce göreve gelen Karaisalı Kaymakamı Kumcu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek DHA Muhabiri Güven Özgül’e teşekkür etti. Özgül’de kendisini makamında ağırlayan Kumcu’ya teşekkür ederek, görüşme çeşitli değerlendirmelerin ardından son buldu.

478 total views, 2 views today

Bir cevap yazın