Gildirlispor’un kaptanı Başman: “Şampiyonluğumuz elimizden alındı”

Kızıldağ Futbol Turnuvası’nda mücadele eden Gildirlispor’un kaptanı Utku Başman, Kaşobaspor ile oynadıkları final maçının ardından açıklamalarda bulunarak müsabakanın hakem triosuna sitem etti.

Final karşılaşmasının ardından hakemler tarafından emeklerinin zayi edildiğini belirten Kaptan Başman, “90’ıncı dakika da attığımız buz gibi golümüz verilmedi. Rakip yedek kulübesinin bile anlam veremedigi bir şekilde golü iptal eden maçın orta hakemi ve yardımcı olmayan yardımcısı yüzünden şampiyonlugumuz elimizden alınmıştır. Kesinlikle şahsıyla bir sorunum olmayan bu hakem abimiz, beyefendi ve diksiyonu düzgün bir abimiz olmasına rağmen, yanlış bir kararla emeklerimizi zayi etmiştir” dedi.

‘Söyleyeceklerim asla rakip takımın başarısını gölgelemek için degildir’ diyen Başman, şampiyon olan sarı siyahlı ekibi de kutlayarak, “Kaşobaspor’un şampiyonluğunu canı gönülden tebrik ederim. Turnuva içinde herkese teşekkür ediyorum. Özellikle de Başkanımız Ahmet Gildir’e , yöneticimiz Sadık Aldatmaz Koca abime, rüm futbolcu arkadaşlarıma ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

569 total views, 2 views today

Bir cevap yazın