Genç çiftin nikahı tarihi Varda Köprüsü’nde kıyıldı

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI, (Adana), (DHA)-

Adana’nın Karaisalı İlçesinde bulunan 108 yıllık tarihi Varda Köprüsü’nde kurulan nikah masasında nikahları kıyılan genç çift dünya evine girdi. Çifte yüzüklerini ise İYİ Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca taktı.

Adana’da nikahlarını doğal bir ortamda yapmak isteyen genç çifler Ezgi ile Uğur Aydın, bir çok dizi ve sinema çekimlerine sahne olan Varda Köprüsü’nde nikah defterine imzaları atarak hayatlarını birleştirdi.

Gelin Ezgi Aydın, “James Bond” gibi bir çok sinema ve dizilere sahne olan tarihi Varda Köprüsü’nde evlenmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, “Gerçekten muhteşem bir manzarada unutulmaz bir nikah töreni yaptığımızı düşünüyorum. Bu anı hiç bir zaman unutmayacağım. Doğası ve tarihi ile nâm salmış Karaisalı’da evlenmekten dolayı çok sevinçliyim.” dedi.

Damat Uğur Aydın ise yıllardır bu anı beklediğini ifade ederek, “Aslında bir gün evlenirsem nikâhımı Varda Köprüsü’nde kıydıracağım diye herkese söylüyordum. Bugün bu hayalim gerçek oldu çok mutluyum.” diye konuştu.

Genç çifte yüzüklerini takan İYİ Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca da dünya evine giren ikiliyi tebrik ederek ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.

Nikah memuru tarafından kıyılan nikah sonrasında gelin ve damat Varda Köprüsü’nde binlerce hatıra fotoğrafı çektirdi.

1,179 total views, 1 views today

Bir cevap yazın