Ethem Emlak’tan ücretsiz maske

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

Salbaş’ta yaklaşık 2 yıldır Emlak ve Gayrimenkul sektöründe hizmet veren Ethem Küçük, koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı.

Emlakçı Ethem Küçük, koronavirüsle mücadelede kapsamında kullanması zorunlu olan maskeden yaklaşık 3 bin adet “Ethem Emlak” yazılı özel maske yaptırarak esnaflara ve beldede yaşayan vatandaşlara dağıttı. Küçük, maskeyi dağıtma kararını imkanı olmayanları düşünürek yaptırdığını söyledi.

MASKELERİ ÜCRETSİZ DAĞITTI

Küçük, “Maskeleri hiç bir ücret almaksızın işyerimin önünde maskesiz geçenlere, mahalle esnafımıza dağıttık. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, sokağa çıktığımda halen maskesiz insanları görüyoruz. Bu da koronavirüs ile mücadelede bizleri korkutuyor. Koronavirüsle hep beraber mücadele edersek onu yenebiliriz. Maske dağıtmaktaki amacımız koronavirüse dikkat çekerek, virüs ile mücadelede toplumsal olarak maskenin önemini anlatmaktı. Lütfen sokağa çıkarken maske takarak, sosyal mesafeyi koruyup, hijyene dikkat edelim, maskeniz yoksa bize bir telefon edin size maske verelim” dedi.

“TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMAK GEREKLİ”

Emlakçı Ethem Küçük’e maske dağıtımından dolayı teşşekür eden 25 yaşındaki esnaf Nuh Bekmez ise, “Maskeyi taksınlar, sosyal mesafeyi korusunlar. Kalabalıklara girerken lütfen dikkat etsinler. Nerden ne geleceğini hiç kimse bilemez o nedenle tedbiri elden bırakmamak gerekir. Ethem Küçük abimizede maske dağıttığı için teşekkür ederiz. Gerçekten iyi düşünmüş.” dedi.

979 total views, 2 views today

Bir cevap yazın