Emekliler Kulübü

Hangi parti teşkilatına giderseniz gidin hep aynı simalar, bir araya toplanmışlar günlerini gün ediyorlar.Gazeteler hazır. Gelsin çaylar, içilsin kahveler. Yensin yemekler, kekler, börekler.Kim bunlar.İşleri güçleri olmayan emekliler tayfası.Sanırsınız ki emekliler kulübü.Teşkilatlar da anlaşılan seviyor bu tipleri. Maksat canlı gözüksün hizmet binaları. Etkilensin arada bir gelen gidenler.Aslında kuru gürültü ,boş sohbetler.İş arayan gençler,tayin ve terfi işleri için ziyaret edenler de var tabi. Çokları içinde notlar alınıp sümen altına konmuyor değil.

YENİ MODA PROPAGANDA..

Türk örf adetinde ve İslam inancında yapılan iyilikler ve hizmetler kimse bilmesin diye gizlilik içerisinde yapılırdı.Şimdi öylemi.Talimat yukardan galiba.Hasta,cenaze yas yeri ziyaretleri ve fakire yapılan yardımlar önce fotoğraflanıp şahsi veya SKM adı verilen bir sistemle sosyal medyada paylaşılır oldu.Siyasi sorumluluğu olanlar merkezden bu şekilde takip ediliyor.Anket şirketlerinin anketörlere güvenmediği gibi,Siyasi parti üst düzey teşkilatlarıda kendi adamlarına güvenmiyor anlaşılan.Seçim zamanlarında siyasiler seçmenle, seçimlerden sonra seçmen seçilenle fotoğraf çektirme ve sosyal medyada paylaşma yarışına giriyor.Halbuki atı alan üsküdarı geçti.Yetkiyi alan kaçıyor, taki bir dahaki seçim arefesine kadar.Şahsi ve toplumsal talepler bin bir bahaneyle hep öteleniyor arada bir istisnalar olsada.

KISIR SİYASİ ÇEKİŞMELER..

İster yerel ister genel olsun, Hizmet makamındakilerle ve muhalefetle nezaketten uzak, incitici sözlerle, kısır siyasi çekişmeler ve kavgayla, insanlarımıza yeterli hizmet edilemeyeceği bir gerçek. Diyalog kapıları daima açık tutulmalıdır. İktidar ve muhalefet millete hizmet için vardır. Herkesi duyarlı olmaya ve enpati yapmaya davet ediyoruz.Ülkemizde yaşananlar bu çerçevede değerlendirilmelidir.

SOSYAL MEDYA AHLAKI..

”Teknolojiyi;
Helal-haram hassasiyeti taşıyarak,
Ahlaki ilkeleri koruyarak,
İnsan hak ve özgürlüklerini ihlal etmeden kullanmak öncelikli sorumluluğumuzdur.”

Sağlık ve huzur dileğiyle,
Hayırlı cumalar sevgili dostlar.

1,061 total views, 1 views today

Bir cevap yazın