Durmuş Ali Deveci’ye önemli görev

Aladağgücü, alt yapı sorumlusu olarak genç antrenör Durmuş Ali Deveci ile anlaşmaya vardı.

Amatör ligde mücadele eden Aladağgücü, alt yapı için harekete geçti. Çekirdekten oyuncu yetiştirme planları yapan Aladağ ekibi, genç antrenör Durmuş Ali Deveci ile masaya oturdu. Yeşil siyahlı ekip Deveci’ye hedeflerini anlatarak yetenekli gençlerin takıma kazandırılması yönünde görüş bildirirdi. Deveci bunun üzerine teklifi kabul etti, imzalar atıldı.

Aladağgücüspor’un Başkanı Hüseyin Ayanoğlu da anlaşmayı sosyal medyadan duyurarak, “Yıllarca büyük amatör kategoride mücadele eden takımımız artık ilçemizin gençleriyle alt yapıda boy gösterecek. Durmuş Ali Deveci hocamızla Türk futboluna yeni yetenekler kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Genç antrenör Deveci ise, “Gerçekten çok mutluyum. Heyecanlıyım. inşallah hayırlı uğurlu olur. Başkanımız takımla ilgili hedeflerini anlattı, bende düşünmeden kabul ettim. Gençlerimizi spora aşılayarak yeteneklerini keşfedeceğiz. İnanıyorumki buradan hem takımımıza hem de önemli klüplere faydalı olacak sporcular yetişecek. Her şey iyi olur umarım” dedi.

1,308 total views, 1 views today

Bir cevap yazın