Durak’tan İYİ Partililere teşekkür

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)- İYİ Parti’nin Çukurova, Seyhan, Sarıçam, Yüreğir ve Ceyhan İlçe Teşkilatı’nda delege seçimleri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Adana’nın merkez ilçelerinde delege seçimleri ilçe binalarında yapıldı. Seçimlere İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adana Milletvekilleri İsmail Koncuk ile Metanet Çulhaoğlu ve partililer katıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin İYİ Parti’li Meclis Üyesi M. Sertaç Durak, herkese teşekkürlerini sunarak yapılan seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İYİ Parti’li Durak, Adana’da delege
Seçimlerini tamamladıklarını belirterek
“Milletten aldığımız desteği milletimizle paylaşmak, sorunlara çözüm bulmak, çaba harcamak ve meselelerin üstesinden gelerek daha güçlü Adana, daha güçlü Türkiye hayalini gerçekleştirmek amacına ulaşmak için hiç bıkmadan, durmadan çalışacağız.” dedi.

Yapılan delege seçimlerindeki katılımın beklenenden fazla olmasına dikkat çeken Durak, katılımın milletimizin İYİ Parti’ye olan güveninin işaret fişeğidir.” ifadesini kullandı.

Durak, “İlçe delege seçimlerini büyük bir teveccühünüz ile gerçekleştiren siz değerli delegelerimizi kutluyorum. Bu güvene layık olmak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de belirttiği gibi milletimiz çaresiz değildir, yalnız değildir, Anadolunun bağrından çıkmış Anadolunun yiğitleri var, cesur yürekler var, İYİ Parti var.” dedi.

Durak, yapılan seçimlerde üyelerin oylarıyla delege seçildi.

1,409 total views, 1 views today

Bir cevap yazın