Durak’a memleketi Karaisalı’dan tam destek

İYİ Parti’nin Adana’da 4’üncü sıradan aday gösterdiği Sertaç Durak, Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca ve önceki dönem Karaisalı Belediye Başkan Adayı Veli Durak ile birlikte yapılan programlarla Karaisalı’yı karış karış gezdi.

İlçe merkezi olmak üzere Karaisalı’nın tüm köylerinde sıkmadık el, ayak basılmadık yer bırakmayan Durak, memleketi Karaisalı’da hemşehrileri ile biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Beydemir, Haçkırı, Demirçit, Hacılı, Çakallı ve Emelcik’te yoğun ilgiyle karşılaşan Mehmet Sertaç Durak, Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca ve önceki dönem Karaisalı Belediye Başkan Adayı Veli Durak ile birlikte ziyaretler yapılan bu köylerde vatandaşlardan destek istedi.

Akşam saatlerinde Çakallı Köyü’nde vatandaşlara hitap eden Durak,
“Halkımız ile iç içe, gece gündüz demeden milletvekilliği seçimlerine hazırlanıyorum. Her ziyaret ettiğim yerde, ailemin Adana’ya bıraktığı izlerle karşılaşıyor ve büyük bir gurur duyuyorum. Çünkü biz Adana’ya gönül verdik ve şimdi bu güzel şehrimize hizmet etmek için büyük bir vefa borcu ile karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

Durak’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

“ADANA’YI DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ”

Adana, tarih boyunca kültürü, sanatı, ticareti, tarımı ve daha pek çok alanda önemli bir yere sahip olmuştur. Ancak son yıllarda, maalesef şehrimizin potansiyelini tam anlamıyla kullanamadığını görüyoruz. İşte bu yüzden, bizler Adana’yı daha iyi bir geleceğe taşımak için yola çıktık.

“ADANA’YI TÜRKİYE’NİN TARIM MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Eğitimden sağlığa, ekonomiden turizme kadar Adana’nın her alanında halkımıza hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Şehrimizdeki işsizlik oranını azaltacak, gençlerimizi geleceğe hazırlayacak, kültürümüze ve sanatımıza destek olacak projeleri hayata geçireceğiz. Tarımın ve hayvancılığın önemini daha da artıracak, Adana’yı Türkiye’nin tarım merkezi haline getireceğiz.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Birlikte güçlüyüz, birlikte başarılı olacağız. Sizlerin desteğiyle, Adana’yı daha da ileriye taşıyacağız. Çünkü biz Adana’yı seviyoruz ve bu güzel şehre hizmet etmek bizim için bir onurdur.

“HEMŞEHRİLERİNDEN DURAK’A TAM DESTEK”

Memleketi Karaisalı’da hemşehrilerinden tam not alan Durak, vatandaşlara teşekkür etti. Karaisalılar ise seçilebilecek sıradan partiler arasında aday gösterilen tek ismin Sertaç Durak olduğunu vurgulayarak kendisini meclise göndermek istediklerini kaydetti.

424 total views, 1 views today

Bir cevap yazın