Durak: “Her şey güzel olacak”

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Sertaç Durak, Kızıldağ Futbol Turnuvası final karşılaşması sonrası Güven Özgül’ün sorularını yanıtladı.

Bu atmosferin yaşanması gerektiğini söyleyen Durak, “Burda sporun ne kadar centilmenlik içinde yapıldığını görmüş olduk. Çok güzel, çok samimi bir maç geçti. Burda kaybeden yok, herkes kazanmıştır. Netice de bir şampiyonumuz, bir de ikincimiz var. İkisini de kutladık tebrik ettik. Bu kadar coşku, bu kadar heyecan daha önce hiç görülmemişti sanki burda. Her geçen gün daha da güzelleşiyor burası.” dedi.

Kızıldağ’da bir çok etkinlik yaptıklarını da dile getiren Durak, “Burda yaz sezonunu kapatacağız, ancak kış sezonunu yaylada geçirecek olan hemşehrilerimiz için her türlü hizmet devam edecektir.” diye konuştu.

Durak, “Önemli olan sporla birlikte, birlik ve beraberlik duygularını yaşayabilmek. Burda herkes emeğini koymuş, çok samimi bir ortam vardı ve eğlenceyi de hak ettiklerini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın, “Önümüzde ki sezon Karaisalı Belediyesi olarak turnuvayı sadece biz düzenleyeceğiz” açıklanmasını da değerlendiren Durak, “Kendimiz diye birşey olabilir mi? Biz burda birlik ve beraberliğin mesajını vermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız ayrımcılıktan bıkmış durumdalar. Bu kadar heyecan nasıl yaşanıyor? Birlik ve beraberlik’ten yaşanıyor. Biz Karaisalılar, birlik ve beraberliğimizi kazanabilirsek amacına ulaşır her şey. Onun yapması bunun yapması başkasının yapması meselesi değil, ortak yapılırsa daha çok güzellikler oluyor. Güzellikler olunca da daha çok paylaşmalar oluyor” dedi.

Karaisalı’ya hizmetlerinin ilerleyen günlerde devam edeceğini de söyleyen Durak, “Karaisalı’lı hemşehrilerimiz her zaman bizi bağrına bastı. Bizde onları mahçup etmemeye gayret ediyoruz. İlerleyen günlerde daha güzel şeyler yapılacak. Her şey güzel olacak” şeklinde konuştu.

939 total views, 1 views today

Bir cevap yazın