Çulhaoğlu’ndan teşekkür: “Partimiz, demokrasiye gönül veren sizlerle büyümeğe devam edecek”

İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu, “Partimiz, demokrasiye gönül veren sizlerle büyümeğe devam edecek, bizlerin üzerindeki sorumluluk, birlik ve beraberlik ruhu ile partimizi güçlendirerek Türkiye’yi yönetmek için iktidar olana kadar, aynı azim ve kararlılıkla yürümektir” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Adana Milletvekili Çulhaoğlu, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28’inci dönem milletvekiliği genel seçimlerinde aday listesinin açıklanmasının ardından birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Tekrar aday gösterilmeyen Çulhaoğlu,
“Bu ucube sistemi değiştirme 13. CUMHURBAŞKANI’nın Millet ittifakının kazanması ve İYİ Partimizin TBMM’de güçlü temsili için azim ve kararlılıkla çalışacağız. Bu yürüyüşte Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in önderliğinde muvaffak olacağımızdan emin olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Çulhaoğlu, şunları kaydetti:

“Değerli Arkadaşlarım,
İYİ Parti kuruluş öncesi başlayan mücadelede yer alan ve partimizin kuruluşuna emek veren cesur yürekli hanımefendiler, beyefendiler,
değerli yol arkadaşlarım. Öncelikle şahsıma gösterdiğiniz teveccüh için sonsuz teşekkür ederim. Sizler partimizin bugünkü konuma taşınmasında büyük katkı sahibi oldunuz.
Sizler başaramazsınız diyenlere başararak en güzel cevabı veren kahramanlar olduğunuzu dosta düşmana gösterdiniz. Partimiz, demokrasiye gönül veren sizlerle büyümeğe devam edecek, bizlerin üzerindeki sorumluluk birlik beraberlik ruhu ile partimizi güçlendirerek Türkiye’yi yönetmek için iktidar olana kadar, aynı azim ve kararlılıkla yürümektir. Bu ucube sistemi değiştirme 13. CUMHURBAŞKANI’nın Millet ittifakının kazanması ve İYİ partimizin TBMM de güçlü temsili için azim ve kararlılıkla çalışacağız. Bu yürüyüşte Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in önderliğinde muvaffak olacağımızdan emin olarak yolumuza devam edeceğiz.”

139 total views, 1 views today

Bir cevap yazın