Çukurova Belediyesi Salbaş’ta iftar sofrası kurdu

Çukurova Belediyesi Ramazan ayı dolayısı ile mahallelerde iftar sofrası kuruyor. 23’üncü iftar programını Salbaş Mahallesi’nde düzenleyen Çukurova Belediyesi, onlarca kişinin orucunu birlikte açmasına vesile oldu.

Ramazan ayı boyunca bir çok iftar yemeği veren Belediye, 23’üncü iftar sofrasını ise Salbaş Mahallesi’nde kurdu. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, birim amirleri ve mahalle sakinlerinin katıldığı iftar yemeği programı, Salbaş Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Mahalle yaşayanlarının yoğun ilgi gösterdiği program dualarla başlarken ezanın okunmasıyla birlikte iftar yapıldı. Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde iftar yemeği düzenlediklerini söyleyen Belediye Başkanı Soner Çetin, son güne kadar programların devam edeceğini kaydetti.

23’üncü iftar programını Salbaş Mahallesi’nde düzenlediklerini ifade eden Başkan Çetin, “Her gün bir mahallemizde hemşehrilerimizle gönül sofrasında bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu akşamki iftarımızı Salbaş Mahallemizde gerçekleştirdik. Gönlümüz her zaman bir, soframız bereketli; Ramazanımız mübarek olsun” ifadelerine yer verdi.

446 total views, 1 views today

Bir cevap yazın