Çukur Çömelekspor ikiye bölündü! Bir köyden 2 takım çıkacak

ADANA’nın Karaisalı ilçesine bağlı Kızıldağ Yaylası’nda geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasında geçtiğimiz sezon yarı finalde turnuvaya veda eden Çukur Çömelekspor ikiye bölündü. Önümüzdeki sezon 11’ncisi organize edilecek turnuvada aynı köyden 2 farklı takım çıkacak.

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen turnuvada 2 sezondur kıl payı kaçan şampiyonluğun faturası Başkan Turgay Işık’a kesilirken, Çukur Çömelekspor yeni bir seçimle başkanlığa Turgay Bulut’u getirdi. Bulut’a önceki başkan Işık’da destek verdi.

Tüm bu gelişmelerin ardından Çukur’un taraftar grubu Tehnelciler, kendilerinin belirlediği adayın başkanlığa getirilmemesi nedeniyle yeni bir takım kurma kararı aldı. Tehnelciler Çukur Çömelekspor ismiyle yeni bir oluşum içine giren ekip, başkanlığa Resul Işıl’ı getirdi. Teknik Direktör olarak ise deneyimli hoca Mustafa Ünaldı ile anlaşmaya vardı.

Turgay Bulut Bakanlığındaki Çukur Çömelekspor ise transfer tahtasını erken açtı. Göreve gelir gelmez çalışmalara hızlı bir şekilde başlayan Başkan Bulut, bir çok transferi sosyal medyadan duyururken, teknik direktörlük görevine ise Hasan İşler’i getirdi. Namdar İnşaat ile sponsorluk sözleşmesini de yenileyen Bulut, gençlerden oluşan yetenekli ve dinamik bir kadro kurmayı hedeflerken deneyimli futbolcuları da kadrosunda bulundurmayı planlıyor.

Taraftar grubu Tehnelcilerin kurduğu yeni takım ise geniş bir kadro kurmanın çalışmalarını Başkan Resul Işıl ve Teknik Direktör Mustafa Ünaldı yönetiminde sürdürüyor.

1,003 total views, 1 views today

Bir cevap yazın