CHP ve İYİ Parti’den Fadıl-Gökkuyu muhtarlarına ziyaret

Millet İttifakı’nın paydaşları CHP ve İYİ Parti, Fadıl ve Gökkuyu Mahalle muhtarlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Seçim olacakmış gibi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ittifak paydaşları, köy köy, mahalle mahalle gezerek kırsalda ihtiyaçlara derman oluyor.

Tempolu çalışma ortamında CHP Çukurova İlçe Başkanı Remzi Atay ile bir araya gelen İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça, kurmayları Yücel Yüce ve Azmi Daldaban ile birlikte CHP Çukurova İlçe yöneticilerinin de bulunduğu bir ekiple Fadıl ve Gökkuyu Mahalle muhtarlarını ziyaret ederek çeşitli konular hakkında görüşmelerde bulundu.

Yol ve bir çok meselede çalımlarından dolayı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür eden mahalle muhtarları neredeyse sorunu kalmayan bir köy olduklarını belirterek ziyaretleri için İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça ve CHP Çukurova İlçe Başkanı Remzi Atay’a teşekkür ettiler.

Başkan Akça ve Atay da ev sahiplikleri için Fadıl Mahalle Muhtarı Emin İnce ve Gökkuyu Mahalle Muhtarı Vural Şanlı’ya teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti dile getirdi.

958 total views, 1 views today

Bir cevap yazın