Büyükşehir Belediyesi’nden Karaisalı’ya Pozitif Ayrımcılık

Güven ÖZGÜL | Adana Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve köylerde yol asvaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Karaisalı’nın Etekli mahallesi ve Aladağ’ın Akören mahallesi’ndeki karayolu asvaltlama çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve köylerde yolsuzluğu bitiriyor.

Karaisalı Etekli köyü Muhtarı Ahmet Akkuş’un talebi doğrultusunda çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Etekli mahallesinin karayolunda asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Etekli-Karaisalı-Aladağ karayolunda tamirat ve asfaltlama çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi M.Sertaç Durak, gösterdiği hassasiyetten ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti.
Durak, “Yolların bozuk olması nedeniyle hemşehrilerimiz çok sık kullandığı ve sürücülerin zaman zaman kaza tehlikesi atlattığı haberlerini alıyoruz. Eğitim ve öğretim dönemininde başlamasıyla özellikle bu bölgelerimizde ciddi bir yol problemi söz konusu. Bu mevsimde zaten trafik yükü artıyor, bir de yolların bozuk olması sürücüler için büyük sıkıntıya neden oluyordu. Büyükşehir Belediyesi yol ekiplerimizin asfalt çalışmasının tamamlanmasıyla daha güvenli ve daha düzenli yoldan ulaşabilecekler. Şahsım Karaisalılı ve Aladağlı hemşehrilerim adına Büyükşehir Belediye Başkanımıza tekrar teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

1,829 total views, 1 views today

Bir cevap yazın