Büyüköztürk’ten hodri meydan!

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Dr. Birol Büyüköztürk, kendisi hakkında ortaya atılan asılsız haberlerle ilgili bir açıklama yaparak, “Son günlerde kapı arkasında, telefon konuşmalarında, gizli kapaklı elimde şu belgeler var diyerek asılsız olmamış şeyleri olmuş gibi söyleyerek iftira atanları; bunları alenen ve mahkeme önünde ifade etmeye davet ediyorum.” dedi.

İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Dr. Birol Büyüköztürk, kendisi hakkında ortaya atılan asılsız haberlere sosyal medya hesabı üzerinden tepki göstererek mahkemeyi işaret etti.

Atılan iftiralar karşısında elinde belgesi olanları mahkemede ifade vermeye davet eden Büyüköztürk, “Değerli arkadaşlarım;
Ben Adana Erkek Lisesi 2.sınıfta kendimi ülkücü olarak tanımladım…
Ve ondan sonra tüm hayatımın her kademesi ülkücü olarak geçti…
Son günlerde kapı arkasında, telefon konuşmalarında, gizli kapaklı elimde şu belgeler var diyerek asılsız olmamış şeyleri olmuş gibi söyleyerek iftira atanları; bunları alenen ve mahkeme önünde ifade etmeye davet ediyorum.” dedi.

1,335 total views, 1 views today

“Büyüköztürk’ten hodri meydan!” üzerine 1 yorum.

  1. Ben Birol un ailesini tanırım Abisi rahmetli çocukluk, gençlik arkadaşımız dı. Birol da çocukluğundan gençliğinden tanır ve severim. Ülkücülüğü, dürüstlüğü, insanlığı, yardım severlik, ve vatan miller sevgisi tartışılmaz. Bu yaftayı vurmak isteyenleri tanımıyorum. ama gerçekten aynaya bir bakmalarını isterim. Bir mevkiye gelmek için insanlara çamur atanlar bırakın ülkücü olmayı hangi partide olursa olsun. İNSAN BİLE DEĞİLDİR.

Bir cevap yazın