Bozok: “Hepimizin amacı bu değirmene su taşımak”

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)- İYİ Parti Karataş İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmış olan ve 27. Dönem Adana Miletvekili Aday Adayı iş adamı Yüksel Bozok İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Adana’da Şubat ayı içerisinde yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimleri öncesi aday olan isimler ilçe binalarına giderek adaylıklarını ilan ediyor.

İş Adamı ve 27. Dönem Adana Miletvekili Aday Adayı olan Yüksel Bozok, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanlığına kalabalık bir ekiple gelerek adaylığını resmen açıkladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra adaylığına ilişkin bir konuşma yapan Bozok, Bu süreçte hiçbir partilimizi ötekileştirmeden, tarafsız ve kucaklayıcı olacağız. Bunların sözünü veriyorum.” dedi.

İYİ Parti bünyesinde bulunan; delege ve üyelerin kendisi için çok değerli olduğunu söyleyen Bozok, “Bizim hareketimiz, genel başkanımızın da dediği gibi “cesurlar hareketidir.” Bana büyük desteklerini esirgemeyen abilerim, ablalarım, kardeşlerim, sizlere çok teşekkür ediyorum. Çukurova İlçe Başkanı seçildikten sonra öncelikli hedeflerimden size bahsetmek istiyorum. Birinci hedefim, gençlik kollarını aktifleştirip, mahalle ve üniversitelerde temsilcilikler oluşturmak. İkinci hedefim, mahalle ve üniversite temsilcisi arkadaşlarla haftalık istişarede bulunmak. Üçüncü hedefim ise, delege ve arkadaşlarla her ay kaynaşma ve fikir alışverişi toplantıları yapmak. Dördüncü hedefim ise ivedi bir şekilde çalışmalarıma başlamak. Hedeflerimin beşincisi ise yöneticilerden oluşan bir ekiple, mahalle temsilcilerinin öncülüğünde her mahallede toplantılar düzenlemek. Son olarak, düşünce ve fikir gözetmeksizin, demokratik, şeffaf bir yönetim anlayışı ile ilçemizi yönetmek. Bunun sözünü burda veriyorum. Tekrar, buraya kadar gelip bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında aday olmaya nasıl karar verdiğini de anlatan Bozok, “Biz bu sürece beş altı ay önce başladık. Nasıl başladık? Üye arkadaşlarımızla, o dönemki delege arkadaşlarımızla bire bir sohbetler, kimi zaman evlerinde, kimi zaman iş yerlerinde, kimi zaman partimiz, Çukurova bizim evimiz olduğu için, şu anki yönetimde olanlar da bizim kardeşimiz, arkadaşımız olduğu için, gençlik kollarındaki arkadaşlarımızla geldik. Yeri geldi şu anki yönetimdeki arkadaşlarla sohbet ettik. Çünkü ayrımız gayrımız yok. Hepimizin amacı, bu değirmene su taşımak. O yüzden ayrımcılığı ortadan kaldırmak, maksat birleştirici olmak; insanları, şudur, budur diye ayırt etmemek. İnsanlar buraya geldiği zaman, değerli olduğunu hissetmeli. İYİ Parti’nin üyesi ise bir farklılığı olmalı. İYİ Parti’nin kurulma amacı da budur. Bir çok partiden, farklı görüşteki insanlarımız bu partide toplandı. Şimdi ben yine sosyal medya huzurunda bunu söylüyorum, diyorum ki “hangi düşüncede olursanız olun. Vatan haini olmamak kaydıyla. Amacınız bayraksa, amacınız vatansa, amacınız millete hizmet etmekse, ben buradayım. Benimle beraber yürüyün.” şeklinde konuştu.

Bozok, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Dört beş aylık süre içerisinde, gerçekten olumlu tepkiler aldık. Geçenlerde birkaç arkadaşıma bahsettim. Gecenin bir saati eşim de şahit oldu. Almanya’dan bir ablamız aradı. Değişik şehirlerden arayanlar oldu. Cesaretimden dolayı tebrik ettiler. Yeni bir yüz, yeni bir imaj. Tebrik ettiler. Ben de teşekkürlerimi ilettim. Elimden geldiğince bu süre içerisinde 400 tane, sadece delege olarak söylemiyorum, toplantılarında üye arkadaşlarımla da bir araya geldim. Yani sadece bana oy verecek arkadaşlarımla değil, 400 tane değil, üye arkadaşlarımla da ama onların iş yerinde, ama kendi iş yerimde, ama partimizde, ama bir çay bahçesinde oturduk. Sorunları dinledik. Dertleştik. Ne yapmamız gerektiğini söyledik. Ne yapılması gerektiğini söyledik. En son ben şunu söyledim; “ben tek başıma, kendime güvenip çıktım ama biz bu işi, Adana’da İYİ Parti’yi güçlendirme anlamında kendilerinin de bana yardımcı olmaları gerektiğini, bana fikir vermeleri gerektiğini, değişik fikirli arkadaşlara ihtiyacım olduğunu söyledim. Her fikirdeki arkadaşımı kucaklayacağıma söz verdim. Yine söylüyorum. Bizim ortak kaygımız var. Ortak kaygımız vatansa, İYİ Parti’de buluşmalıyız. Ben de İYİ Parti’nin bir miğferi olarak hizmete adayım. Söyleyeceklerim bu kadar. Ayağınıza sağlık. Destekleriniz için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra, her şey millet için, her şey devlet için ve öncelikle her şey partimiz için iyi olur.”

1,037 total views, 1 views today

Bir cevap yazın