Başkan Kıvrak’tan Hatay tarifi

Güven ÖZGÜL

İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Zafer Kıvrak, sosyal medya hesabı üzerinden, “Hatay Politikası” başlıklı bir paylaşımda bulundu.

Politika yapmanın en zor olduğu bölgelerin başında Hatay’ın geldiğini belirten Kıvrak, “Zenginlik olarak gördüğümüz farklılıklarımız konu siyaset olunca ACI gerçek olarak önümüze gelir ve tüm sinsi planlar bu farklılıkları (zenginlikleri) nasıl istismar ederim de kendime siyasi bir rant yaratırım yarışına dönüşür.” eleştirisinde bulundu.

Hatay’ın kozmopolit bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Kıvrak, “İş odur ki şehri yöneten kimseler yani; belediye başkanları, milletvekilleri ve parti başkanları çağımıza entegre liyakat sahibi kimseler olmalıdırlar. Ancak aydın ve hümanist yöneticiler bu şehirde HATAYLILIK bilincini geliştirebilir ve Hatay için bir gaye birliği oluşturabilirler.. Ancak bu bilinç bu şehirde ki zenginlikleri kimsenin siyaset malzemesi yapmasına fırsat vermeden eşit hizmet imkanı sağlar.” dedi.

Başkan Kıvrak, “Bugün bu şehir’de milletvekilleri mesailerini Facebook’ta yapıyor ve suni bir hizmet algısı yaratıyorlar. En basit bir Erzin-Belen ücretsiz otoyol konusunda bile birbirlerinden rol çalma yarışına çevirdiler. Oysa ki bu şehrin şova değil samimi icraatlara ihtiyacı var. Mikrofonda birbirlerine ve rakip partilere söylemedik söz bırakmayan bu vekillerin sosyal hayatta birbirlerini gayet güzel pohpohladıklarını biliyoruz. Tabiki iyi olun, dost olun birlikte çalışın ama lütfen bunu siyasi nezaket kisvesiyle siyasi rant bölüşmek için değil, Hatay’ın en ücra köşesindeki gariban için ne yapabilirim derdiyle yapın..sözlerim de hiçbir parti ayrımı yapmadığımı ve bir Hatay ve İskenderun sevdalısı olarak yazdığımı samimiyetimle bildiririm.
Hatay bizimde şahsi meselemiz!!” ifadelerini kullandı.

873 total views, 1 views today

Bir cevap yazın