Ayanoğlu’ndan sert çıkış: “Harbi soytarısın!”

AKP ve MHP milletvekillerinin oylarıyla Meclis’te kabul edilen, 15 termik santralin baca filtresi olmadan 2,5 yıl daha çalışmasını öngören kanun teklifine kamuoyundan tepki gelmişti. Türk Tabipleri Birliği (TTB) maddeye onay veren hekim kökenli milletvekillerine ilişkin tabip odalarının harekete geçmesini talep etmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan termik santrallere filtre takılmasını erteleyen yasa tasarısını veto etti. AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı gündemine ilişkin açıklama yapan parti sözcüsü Ömer Çelik, “Cumhurbaşkanımız düzenlemeyi doğru bulmamış ve veto etmiş ve çevre konusundaki hassasiyetini göstermiştir” dedi.

Ayanoğlu’ndan CNN Türk’e tepki

Termik santraller ile ilgili Cnn Türk’ün zik zak çizen haber politikasını eleştiren Serbest Avukat ve aynı zamanda Salbaş Haber Ajansı yazarı İsa Ayanoğlu, Cnn Türk’ün paylaşım yaptığı haberin altına tepki göstererek, “İyi de termik santrallerinin filtre takması halinde maliyetinin ne kadar büyük olduğunu, kaç işçinin işten çıkacağını, kaç metro seferinin aksayacağını filan anlatıyordunuz daha dün. Harbi soytarısın CNN Türk. Türk ismini haketmiyorsun sil bence.” yorumunu yaptı.

1,357 total views, 1 views today

Bir cevap yazın