Akça: “Parti’de muhalif lafını duymak istemiyorum”

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça, 16 Şubat’taki ilçe başkanlığı seçiminin ardından ilk kez yeni yönetim kurulu üyeleriyle toplanarak, yeni sürecin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanlığı olağan yönetim kurulu toplantısı, ilçe başkanı Mustafa İlker Akça başkanlığında toplandı.

İlçe kongre sürecinin geride kaldığını belirten Başkan Akça, artık sahada daha çok insana dokunabilmek ve etkin bir çalışma yapılabilmesi için partiye üye kazandırılmasına vurgu yaptı.

22 Mart’ta yapılacak olan il kongresiyle ilgili de bir açıklama yapan Akça, il başkanlığı sürecinde 21’nci Dönem Milletvekilli ve Parti’nin Kurucular Kurulu Üyesi olan Birol Büyüköztürk ile birlikte hareket ettiklerini kaydetti.

Akça, parti içindeki çekişmelerede değinerek, “İl ve ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan isimler partimize hareketlilik katıyor. Partimiz oldukça demokratik, demokrasi örneği gösteren bir parti. Heyecanlı ve çekişmeli yarışlara tanıklık edeceğimiz bu süreçte kimse kimseyi muhalif olarak görmemeli. Sonuçta hepimiz İYİ Partiliyiz. Dolayısıyla ben partimizde muhalif lafını duymak istemiyorum.” dedi.

1,098 total views, 1 views today

Bir cevap yazın