AK Parti Çukurova İlçe Teşkilatı, Nadir Erge’nin evinde toplandı

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

AK Parti Çukurova İlçe Yönetimi, 7’nci olağan kongrenin ardından Salbaş’ta iş adamı Nadir Erge’nin evinde yemekli toplantıda bir araya geldi.

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin’in de katıldığı yemek’te çeşitli ikramlar yapılarak, ardından kur’an-ı kerim okundu.

Edilen duaların ardından bir süre sohbet edilerek, ilçe başkanı Şahin Çetin burada bir konuşma yaptı. Çetin, “Teşkilatlar arasındaki dayanışmayı artırmak ve kaynaşmayı sağlamak adına böyle bir organizasyon çok güzel oldu. Bu organizasyonu sağlayan yönetim kurulu üyemiz Nadir Erge ve eşine, akabinde Salbaş mahalle başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Çetin, “Sizler olmazsanız, bizler yokuz, hepimiz birlik içinde varız, yolumuz, davamız bir. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik zamanıdır. Hepimiz partimiz ve Çukurova’mız için çalışıyoruz. Rabbim davamızda yolumuzu açık eylesin. Yolumuz birlik ve beraberlik yoludur, hizmet yoludur.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, konuşmasının sonunda Ev sahipliğinden ötürü Nadir Erge’ye tekrar teşekkür ederek, birlik ve beraberlik adına güzel bir yemek olduğunu belirtti.

Salbaş’ın sevilen ismi Nadir Erge ise davete icabet eden ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, kapısının her zaman açık olduğunu kaydetti.

 

1,032 total views, 1 views today

Bir cevap yazın