AK Parti bildiğiniz gibi!

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI, (SHA)-

AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Cavit Namdar’ın görevden alınarak yerine ilçe meclis üyesi Osman Kurdak’ın atanmasına partililer sert tepki gösterdi.

Seçime kadar ilçe başkanlığı görevini mevcut başkan Cavit Namdar’ın sürdürmesi gerektiğini dile getiren partililer, AK Parti genel merkezine sitem etti.

Atama yaparak diğer adayların yarışa girmesinin engellendiğini ifade eden partililer, AK Parti’nin demokrasi şiarından uzaklaştığını kaydetti.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Karaisalı İlçe Başkanlığı görevine getirilen Osman Kurdak ise atamasının yapılmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak, “Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir’in Tensipleri İle Bölge Koordinatörümüz Hatay Milletvekilimiz Sn. Abdülkadir Özel, İl Koordinatörümüz Manisa Milletvekilimiz Mehmet Ali Özkan, İl Başkanımız Sn. Mehmet Ay’ın Olurları İle Karaisalı İlçe Başkan Adayı Olarak Görevlendirildim. Bu Kutlu Görevi Şahsıma Layık Gören Parti Büyüklerime Şükranlarımı Sunuyorum. Rabbim Milletimize Hizmet Yolunda Yâr ve Yardımcımız Olsun.” dedi.

1,098 total views, 1 views today

Bir cevap yazın