Adıgüzel Döner Salonu paket servisi uygulamasına hazır!

Adıgüzel Döner Salonu, koronavirüsle mücadele kapsamında 2 gün sürecek sokağa çıkma yasağı süresince paket servis uygulamasına hazır.

Salbaş’ta “Leziz ve Temiz” sloganıyla dönercilik yapan Metehan Adıgüzel, Güven Özgül’e yaptığı açıklamada 2 gün sürecek sokağa çıkma yasağı boyunca evlere paket servis yapacaklarını söyledi.

Genç usta Adıgüzel, bu süreçte ciddi hijyen önlemleri de aldıklarını belirterek, “Evlere paket servisi yaparken müşterinin sağlığını düşünerek hareket ediyoruz.
Ürüne an az nasıl temas ederiz bu konuda çok titiz davranıyoruz.
Özellikle el temizliğini ön planda tutuyoruz; eldiven, maske ve bone kullanımı oldukça arttı. Özellikle kuryeler maske ve eldiven olmadan paketi götürmüyor. Çünkü iki yönlü bir risk var kuryeden de müşteriden de bulaşabilir. Onun için azami derecede dikkat ediyoruz.” diye konuştu.

Adıgüzel, “Salgını atlatana kadar tüm vatandaşlarımızın zorunlu olmadan evden çıkmamasını istiyoruz. Biz dönerciler olarak vatandaşlarımızın geleneksel lezzeti olan döneri evlerine güvenle ulaştırmaktan mutluluk duyarız.” ifadelerini kullandı.

Sipariş hattı: 0552 496 4478

1,316 total views, 1 views today

Bir cevap yazın