Adana’da yaklaşık 100 kişi İYİ Parti’ye katıldı

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Adana İl Teşkilatı, 2’nci Olağan Kurultayı’nın ardından tüm ilçelerde üye seferberliği başlattı.

Adana Yüregir’de düzenlenen toplu katılım töreniyle yaklaşık 100 kişi İYİ Parti’ye katıldı.

Üye katılım töreni pandemi nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyularak yapıldı.

Düzenlenen toplu katılım töreninde konuşan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Daha önce insanlar partimize üye olmaya çekiniyordu ancak o korku imparatorluğunu Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener kırdı. Bugün ki muhteşem katılım da bunun eseri değerli arkadaşlar. Biz cesurlar hareketiyiz bazı fedakarlıklar yaptık ülkemize daha iyi hizmet edebilmek için buralara kadar geldik. Bugün ki üye katılım töreninde emeği geçen Yüreğir İlçe Başkanımız Enis Akyürek, Gençlik Kolları İlçe Başkanımız Hüseyin Mangtay ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Kapı kapı gezerek partimize yeni üyeler kazandıran Yüreğir İlçe Teşkilâtımızı canı gönülden kutluyorum. Partimize yeni katılan üyelerimize de teşekkür ediyor, İYİ ailemize hoşgeldiniz diyorum.” dedi.

İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı Enis Akyürek ise, “Millet bizi çağırıyor, bizde ayaklarına gidiyoruz. Sizler için buraya geliyoruz. Sizlerin derdini dinliyoruz, dertleşmek için çözüm önerileri sunmak için geliyoruz ve hep birlikte bu partiyi ayağa kaldıracağız, şahlandıracağız. Yüreğir’de Adana’da ve Türkiye de muvaffak olacağız inşallah. Partimize zorla üye katılım yapılmıyor, herkes canı gönülden gelerek partimize üye oluyor herkes bu partiyi istiyor. Bu davaya gönül vermiş herkese çok çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

1,030 total views, 1 views today

Bir cevap yazın